Brandt Intellect: masina de spalat verticala cu capacitate mare!

0

Brandt Intellect: 7,5 kg de rufe intr-o masina de spalat cu incarcare verticala (40 cm)! O capacitate supradimensionata, memorarea programului cel mai folosit si gestionarea duritatii apei, sunt avantajele principale ale noii mașini de spălat Brandt Intellect .

brandt intellect

Ce este grozav la aceasta masina? E o masina cu incarcare top (asta inseamna ca are doar 40 cm latime) in care poti spala 7,5 kg! Grozav pentru cei care n-au spatiu, dar multe rufe de spalat! Si totul fara compromisuri pentru ca vorbim despre clasa energetică A +++ – 20 %.

brandt intellect

80% dintre utilizatori folosesc un singur program al masinii de spalat! De aceea. Brandt Intellect are functia Easy Start, un buton care-ti memoreaza cel mai utilizat program de spalare din ultimele 8 dati in care ai folosit masina, ca sa nu mai fii nevoit sa o programezi de fiecare data. Brandt are 11 programe specifice (haine mai închise la culoare, sport, lenjerie de pat, copii și un program ultrarapid numit Optia 39, care dureaza 39 minute). Afiseaza de asemenea si timpul de spalare ramas.

Duritatea apei este sub control cu Brandt Intellect. Cu cat apa este mai dura (incarcatata cu calciu, magneziu si alte minerale) cu atat detergentul spala mai greu si de aceea trebuie sa folosesti mai mult. Dimpotriva. apa mai putin dura incurajeaza producerea de spuma, prin urmare clatirea trebuie sa fie mult mai riguroasa. Concret, chiar înainte de prima spălare, Intellect se adapteaza in functie de gradul de duritate al apei utilizate. Mai mult, beneficiaza si de tehnologia Opti4 care ajustează în mod automat ciclul de spălare in functie de 4 parametri: cantitatea și tipul de rufe, gradul de murdărie și duritatea apei.

brandt intellect
Pentru ca in ultima vreme sunt la moda electrocasnicele colorate, Brandt ofera si seria limitata Neon-mania, in patru culori care-ti iau ochii: roz, galben, verde sau albastru. Prețul recomandat de vânzare cu amănuntul 700 € .

Caracteristici masina de spalat incarcare verticala (Brandt BT754HQ)

Capacitate: 7,5 kg

Clasa energetică: A +++ – 20%

Easy Start

Opti4

1400 rotații / minut

Nivel de zgomot: 48 dB, 76 dB Spin

Prețul recomandat de vânzare cu amănuntul: € 650

Disponibilitate: toamna 2016

 

 

 

Share.