Branduri celebre cu afaceri necunoscute

0

Exista numeroase branduri celebre cu afaceri necunoscute. Samsung Fashion si LG Cosmetics??? Cat de bine va cunoasteti brandurile favorite? Cat de cunoscut este faptul ca multe dintre brandurile foarte populare comercializeaza si tot felul de alte lucruri la care nici nu v-ati gandi? Iata o trecere in revista a celor mai prolifice afaceri si branduri cunoscute in intreaga lume, sau nu.

branduri celebre

Samsung nu este doar un mare producator de dispozitive, in portofoliul companiei intra si o companie petrochimică si o companie de asigurări. Iar insiruirea nu se opreste aici, compania are afaceri in domeniul hotelier, medical si chiar…textil.

branduri celebre

Așa – numitul Apple chinezesc, Xiaomi, este unul dintre cele mai mari imperii construite pe telefoane mobile. Este, de asemenea, un furnizor major în domeniul ceasurilor destepte și a tabletelor, a căștilor, dar și   a…dezumidificatoarelor.

branduri celebre

Viata buna de la LG se traduce in Europa in produse electronice pentru casă, dar în Coreea de Sud, acasă la el, LG este un mare producator petrochimic. Asta inseamna PVC, apa imbuteliata si chiar cosmetice.

branduri celebre

Shiseido este una dintre cele mai prestigioase marci de produse cosmetice și al patrulea ca vânzări la nivel mondial. Ceea ce poate nu știți este că are o filială – Shiseido Parlour – dedicata experiențelor culinare de cel mai înalt nivel. Acest lucru implică restaurante și gelaterii, dar si bomboane de ciocolată, biscuiti sau brioșe.

branduri celebre

In prezent 14 % din afacerile batranului producător japonez Fujifilm sunt dedicate industriei cosmetice producand pentru branduri precum Astalift, Nanofilt sau Lunamer .

branduri celebre

Da, cand vine vorba de a se reinventa, japonezii par sa fie cei mai tari. Hitachi, compania de produse de telecomunicații și electronice de consum face…vibratoare. Hitachi Magic Wand este asa cum spun producatorii un „Cadillac” al vibratoarelor.

Share.