Breville Romania: Un român cheltuie în medie 10 lei pentru micul dejun

1

Românii sunt tot mai interesați de starea lor de sănătate, dar și de silueta lor, deopotrivă. De frica kilogramelor în plus, dar și pentru o mai bună funcționare a organismului, un mic dejun echilibrat și nutritiv a devenit o prioritate pentru marea majoritate.

Breville Romania

Conform studiului realizat de Breville Romania 52% dintre respondenți cheltuie în medie 10 lei pentru alimentele și băuturile componente micului dejun. Nu e de mirare, avand in vedere ca 74% preferă la micul dejun pâinea alături de o gustare. De asemenea, romanii prefera sa-si consume micul dejun acasa. (80% respondenti). Daca in timpul saptamanii 9 din 10 romani isi consuma micul dejun inainte de ora 11.00, in week-end mai mult de jumatate sar peste aceasta masa. Tinerii pana in 40 de ani nu obisnuiesc sa manance micul dejun. Femeile sunt mult la atente decat barbatii la aceasta masa. Cea mai consumata bautura a diminetii este cafeaua, care este preparata la un aparat electrocasnic (41%).

Breville Romania

Pentru a susține aceste obiceiuri la micul dejun Breville Romania ne ajută, în fiecare dimineaţă, să ne bucurăm de beneficiile primei mese din zi. De la cafeaua aburindă, la sandwich-urile crocante, până la clătitele pufoase, perfecte pentru zilele de răsfăț din weekend, Breville oferă în România o gamă variată de produse precum: fierbătoare, expressoare, toastere și sandwich-makers, dar și blendere și mixere. Brand-ul Breville a devenit cunoscut la începutul anilor ’70, atunci când Breville a inventat și lansat sandwich toaster-ul.

De asemenea, începând cu 2016, Breville aduce încă o noutate reinventând suprafețele ceramice care beneficiază de durabilitate neegalată și rezistență la abraziune. Spre deosebire de alte învelișuri ceramice, DuraCeramic™ menține în condiții excelente proprietăți precum rezistență la căldură și non-stick. Cele mai noi produse care intră în portofoliul Breville România sunt Ultimate Grill DuraCeramic™, Sandwich Toaster Deep Fill High Gloss, Sandwich Toaster Breville Deep Fill DuraCeramic™, Sandwich Press DuraCeramic™ și pot fi folosite atât pentru micul dejun, cât și pentru gustări sau fel principal.

Mai multe detalii puteți găsi pe website-ul oficial www.breville-romania.ro și pe pagina de Facebook www.facebook.com/BrevilleRomania.

Share.