Brico Depot lansează colecția exclusivă de Crăciun

0

Anul acesta Brico Depot este destinația principală a celor care își doresc să își amenajeze casa de Crăciun printr-un design personalizat: “Tradițional”, “Cabana fermecată”, „Vesel și colorat” și „Basm de iarna”.

Brico Depot

Brico Depot este locul in care cei care își doresc o amenajare în stil clasic de sărbători pot achiziționa produse de Crăciun din colecția „Tradițional”, în culorile roșu, auriu și argintiu, cu accente verzi.

Produsele în culori subtile, cu finisaje opulente, se găsesc în colecția „Basm de iarna”, temă care pune la dispoziția clienților decorațiuni antichizate, cu aspect metalic, lucios, și globuri retro.

Brico Depot

Tema „Vesel și colorat” include produse de Crăciun în nuanțele albastru marin, verde și roșu, pentru obținerea unui aer festiv.

Brico Depôt

Interioarele amenajate în stil contemporan pot fi completate cu produse din colecția Brico Depot „Cabana fermecată”, precum decorațiuni rustice, conuri naturale de brad, alamă șlefuită, pânză de sac sau alte piese din imitație de lemn care se adaptează ușor tipului de decor.

Brico Depot

Mai multe informații despre gama exclusivă de Crăciun Brico Depot sunt disponibile în catalogul dedicat, aici.

 

 

Share.