Bucharest Technology Week: bucurestenii calatoresc la sfarsitul lui mai in viitor

0

La Bucharest Technology Week bucurestenii, dar si participanti din intreaga lume vor interactiona cu cele mai tari proiecte tech ale momentului: roboti, drone, materiale ale industriilor viitoare, aplicatii si multe altele.

logo

Gadgeturi si sisteme inteligente vor „invada” Piata George Enescu intre 23 si 29 mai la Bucharest Technology Week. O saptamana intreaga in care vizitatorii se vor putea juca pe bune cu toate inventiile pe care le-au vazut in ultima vreme la televizor sau in revistele de specialitate.

Bucharest Technology Week este o urmare fireasca a faptului ca dezvoltarea companiilor locale a dus Romania pe locul 2 in Europa Centrala si de Est in topul celor mai dinamice companii din domeniul tehnologic, avand cea mai mare crestere in 2015 si fiind depasita doar de Polonia.

Primii expozanti confirmati sunt iRobot, Toyota, Smart Bill, BMW Group Romania, Ninebot, iPrint 3D, Uber, Quick Mobile si altii. Printre proiectele pe care le veti putea vedea si incerca pe viu sunt un pix care printeaza 3D, o harpa fara coarde sau un adaptor VR pentru telefoane si tablete.

Accesul este liber, de vineri pana duminica, cu inscrierea in prealabil pe www.techweek.ro/tickets-expo, iar cei inscrisi vor afla primii despre noii expozanti anuntati. Agenda, speakerii si inscrierea pentru conferinte este disponibila pe www.techweek.ro.

 

 

 

 

 

Share.