Cadouri de 1 iunie pentru adolescente

0

E greu sa gasesti cadouri de 1 iunie pentru adolescente. Exista insa solutii colorate, moderne si haioase pentru toate gusturile. Iata ce iti recomandam pentru un buget de pana in 50 de Euro:

Blufiniti Bluetooth speaker este o boxa portabila cu un design atractiv, Poate reda muzica timp de 10 ore si se poate conecta la telefonul mobil. Aceasta este disponibila in mai multe culori: roz, turcoaz, galben, alb sau negru. Poti asculta muzica pana la 8-10 ore. Cantareste putin peste 500 de grame. Pretul ei este de 49 de euro.

1. Blufiniti Bluetooth speaker

Daca bugetul pe care il ai la dispozitie nu este foarte mare, atunci Francesca Fox Play Collection de la Logitech este un mouse wireless foarte sic, disponibil la pretul de doar 10 euro.

2. Mouse Logitech Francesca Fox

Castile House of Marley Smile Jamaica Mint sunt niste casti cu un design foarte atractiv care combina lemnul cu plasticul. De asemenea, o parte din banii stransi in urma vanzarii lor sunt donati. Pretul castilor este de 19,99 de euro.

3. Casti House of Marley Smile Jamaica Mint

Husele pentru tablete si telefoane sunt o alta varianta accesibila si practica. Daca vrei sa fii si mai original, le poti personaliza in functie de gusturile celei careia ii faci cadoul. Acest dar nu te va costa mai mult de 25 de euro.

4. huse pentru tablete si telefoane

 

Share.