Idei de cadouri de Paste

0

Fie ca lumina sa va lumineze….catre cele mai bune cadouri de Paste. Daca n-aveti idee despre ce ar trebui sa cumparati pentru cei apropiati, iata mai jos un top 5 cu “jucariile” potrivite:

mooncandles

Ce poate fi mai potrivit de Paste decat o masa in familie la lumina lumanarilor? Mooncandles este un set de trei lumanari din ceară parfumată reală, aparent identica cu traditionala lumanare, dar cu o inovație tehnologică unica: fitilul a fost înlocuit cu un sistem sofisticat de LED-uri si baterii, care reproduce fidel mișcarea și lumina unei flăcări reale. Setul costa doar 40 de euro si il puteti comanda aici.

muvit

Cu siguranta vei face milioane de poze si sarbatorile acestea: cu mamaie, cu cozonacul, cu toata mancarea de pe masa. Daca te-ai saturat sa nu iesi bine in nicio fotografie, setul de lentile Muvit iti schimba perspectiva cat ai zice clic! Compatibile cu majoritatea modelelor de smartphone, lentilele vor face ca fotografiile tale sa arate profi. Aplica la smartphone-ul tau un obiectiv macro, un fisheye, un wide si un polarizor. Montarea se face printr-o simpla înfiletare.

power wallet

Un cadou practic este portofelul care iti incarca telefonul. Fabricat din piele italieneasca Saffiano, portofelul Power Wallet contine o de baterie de 3000mAh, cablul și portul pentru reîncărcare, dar si 4 compartimente pentru cardurile de credit, un compartiment pentru monede și o secțiune pentru diverse hartii. Bateria portofelului se incarca complet in 4 ore, iar grosimea portofelului, cand acesta sta in buzunar este de 2 cm. Un astfel de portofel costa 350 RON aici.

 

 

 

 

Share.