Camera dentara MTG te tine departe de vizitele la stomatolog!

0

Camera dentara MTG este special conceputa pentru a conecta pacientii cu medicii stomatologi fara a fi nevoie sa ii viziteze la cabinet.

camera dentara MTGCamera dentara MTG functioneaza ca un Snapchat, cu o aplicatie mobila care permite pacientilor sa faca fotografii cu dintii lor ori de cate ori se confrunta cu un disconfort sau pentru a urmari cum evolueaza un tratament. Odata ce imaginea este preluata de aplicatie, puteti desena pe ea sau sa scrieti notite pentru medicul dentist. Ceea ce este un avantaj este si portabilitatea produsului: este usoara si paote fi luata chiar si in vacanta. Calitatea imaginii este foarte buna, vorbim despre o camera HD. camera dentara MTG

Utilizatorii pot alege de asemenea sa faca o programare prin intermediul aplicatiei si chiar sa specifice daca este o urgenta ce necesita ingrijire imediata. Pur si simplu se alege medicul dentist, se trimite cazul dumneavoastra si se asteapta ca un specialist sa va ofere instructiuni bazate pe imaginile trimise.

camera dentara MTG

Pare un sistem destul de interesant, suntem curiosi daca acesta va ajunge si in Romania si va fi implementat de catre cabinetele stomatologice de aici.

Share.