Lansari Candy la IFA 2017

0

CANDY GROUP se concentreaza la IFA pe aspectul Smart, prin oferirea de produse si soluții practice, dar si printr-o gamă largă de aparate electrocasnice conectate de la distanță sau prin NFC. Protagoniștii standului cu o suprafață de 1.000 de metri sunt produsele eroine ale celor două mărci: Mașina de spălat Candy Bianca, Hoover Kitchen of the Future – Bucataria Viitorului și Rhapsody Hoover.

Candy – cand Smart inseamna acasa

Regina scenei este Bianca, mașina de spălat intuitivă și inteligentă de ultimă generație capabilă să vorbească cu consumatorul. Clasa A de spălare, o interfață simplă și intuitivă și o interacțiune reala intre dispozitiv electrocasnic si consumator. Datorită tehnologiei Mix Power Jet Plus, care injectează detergentul direct în inima hainelor, Zoom funcţionează cu toate programele și pentru orice țesătură, spălând în mai puțin de o oră, cu o performanță de spălare clasa A, care reprezintă astăzi cel mai înalt nivel de curățare pentru textile.

Intuiția Biancăi nu se traduce doar în capacitatea sa de dialog inteligent, ci și în interfața Smart Ring, modernă și elegantă: un singur ecran tactil rotund, cu design și creativitate tipic italiene, din care utilizatorul poate activa și combina, cu o singură atingere, toate programele și opțiunile principale, selectând cea mai utilă combinaţie, în funcție de necesitatea sa. Smart Ring, poziționat special cu o înclinație de 11 grade pentru a ajuta clienții să nu să se aplece, este confortabil și ergonomic.

În premieră, puteți vorbi cu mașina de spălat prin intermediul telefonului smartphone datorită funcției “Talking Bianca”. Cu un dialog natural și interacțiune inteligentă, Bianca înțelege nevoile individuale, îi ajută pe utilizatori să aleagă programul potrivit, memorează obiceiurile lor și oferă sfaturi prețioase de spălare. În plus, Bianca va informa cu promptitudine despre starea sa de întreținere astfel încât să se poată lua măsuri dacă este necesar. O experiență intuitivă neexperimentată până acum.

Bianca îmbogățește gama produselor conectate ale Candy, iar mulţumită aplicației Candy simply-Fi permite, pe lângă utilizarea de la distanță, accesul la o gamă largă de programe suplimentare, controlul consumului și notificările utile pentru cea mai bună întreținere a produsului.

Candy la IFA 2017

Candy a prezentat la IFA si frigiderele noii linii Bell’Ó care se remarcă pentru un design deosebit. Bell’O este noutatea in materie de frigidere, este primul frigider cu display rotund. Designul a fost refacut pentru a se transforma intr-un aparat smart, capabil sa pastreze alimentele in conditii optime si sa va ofere asistenta in privinta depozitarii lor.

Candy la IFA 2017

Tot la standul Candy am revazut cuptoarele Watch&Touch. Cu ajutorul acestora putem sa vizionam retete video chiar pe ecranul touch al usii cuptorului. Nu trebuie sa mai tragem cu ochiul la preparate pentru ca exista o camera integrata, ce transmite imagini cu rezolutie inalta direct pe usa full-touch sau chiar pe smartphone-ul dvs.

Hoover: inovație, îngrijire și stil

Pentru a-și prezenta propriul produs erou, Kitchen of the Future, compania s-a concentrat pe cea mai recentă tehnologie disponibilă astăzi – VR. Prin intermediul realității augmentate, utilizatorii vor putea să experimenteze câteva momente din viața de zi cu zi în bucătăria viitorului, încercând toate produsele și noile tehnologii Hoover – cuptorul Vanity – centrul real al bucătăriei – și TED Food, sistemul inovator capabil să recunoască produsele alimentare cu ajutorul unei scanări ale acestora și făcând o “hartă” a ceea ce este în frigider, testând eficienta interconectarii aparatelor, atât între ele, cât și cu lumea exterioară.

Aspiratorul Hoover Rhapsody

Versatil, ergonomic și avansat tehnologic: optimizează curățarea tuturor suprafețelor și, datorită tehnologiei Hspin-Core, simplifică golirea și curățarea coșului.

Consolidat de expertiza dobândită în segmentul aparatelor reîncărcabile, Hoover prezintă Rhapsody, inovatorul aspirator „stick” multifuncțional fara fir, rezultatul unei cercetări de design care se concentrează pe experiența consumatorului. Rhapsody este ușor, facil de manevrat și multifuncțional. Versatilitatea sa, combinată cu tehnologia Hspin, garantează cea mai bună experiență de curățare. Rhapsody este echipat cu tehnologia exclusivă și inovatoare Hspin-Core, sistemul de separare (nucleul mașinii) care se rotește în jurul său. Această rotire generează un flux suplimentar de aer, care permite o separare precisă a particulelor și împinge praful, resturile și părul la fundul recipientului, lăsând sistemul de separare curat. Acest lucru permite manipularea mai ușoară a operațiunilor de golire a coșului fără a trebui să intrați în contact cu praful și murdăria aspirata. O mai bună experiență de curățare în întregime, de la utilizare la întreținerea produsului.

Cu un simplu gest, Rhapsody se transformă într-un aspirator portabil și, datorită numărului mare de accesorii incluse care îl fac extrem de versatil devine un adevărat aliat pentru fiecare nevoie de curățenie, acasă sau în aer liber. Duzele și accesoriile vă permit să curățați temeinic toate tipurile de podea sau de suprafață, până la tavan sau deasupra dulapurilor, în cele mai înguste spații și chiar în calorifere. Duza mini turbo, perfectă pentru a lua si cele mai mici fire de păr, este potrivită în special pentru proprietarii de animale de companie. Peria pentru parchet este unul dintre accesoriile incluse pentru curățarea ușoară a suprafețelor din lemn. Hoover s-a gândit, de asemenea, la consumatorii cărora le place să aibă mașina curată: Rhapsody include accesorii practice concepute în mod expres pentru scaune și covorașe.

Nivelul de încărcare al bateriei este întotdeauna sub control și este vizibil pe ecranul cu 4 LED-uri. Mai mult, datorită schimbatorului practic de sub butonul de alimentare, este posibil să activați modul continuu pentru aspirarea fără întreruperi. O atenție deosebită a fost acordată și designului periei motorizate care garantează îndepărtarea 100% a prafului de pe suprafețe dure *.

Rhapsody este extrem de manevrabil datorită roților proiectate pentru a asigura aderența la podea și a sistemul Easy Driving, care vă permite să înclinați aspiratorul până la 180 de grade, atingând astfel și cele mai dificile zone. În plus, LED-urile luminoase de pe perie asigură o mai bună vizibilitate în colțurile cele mai întunecate.

Bateria litiu de 22V, reîncărcabilă în 5 ore, permite până la 35 de minute de autonomie; este detașabila: mulţumită mufei de ieșire, poate fi ușor de scos din stick pentru a fi reîncărcată ca un dispozitiv mobil simplu. De asemenea, se poate cumpăra o baterie suplimentară care să dubleze autonomia.

Datorită suportului practic care se poate monta pe perete, care include fante pentru accesoriile de bază și duza mini turbo, aspiratorul poate fi pus deoparte, ocupând cel mai mic spațiu.

 

Share.