Alege un cantar de bucatarie

0

Pentru o alimentatie sanatoasa, avem nevoie de un cantar de bucatarie performant care sa ne ajute sa ne cantarim ingredientele pe care le folosim pentru a prepara masa.

cantar de bucatarie

De multe ori suntem tentati sa adaugam mai mult din toate, ceea ce nu face bine organismului nostru. Pentru astfel de situatii, exista cantarele de bucatarie care te ajuta sa spui “stop” atunci cand este cazul. Fie ca esti un bucatar profesionist, fie este doar o pasiune sau pur si simplu o faci pentru ca este nevoie, este foarte important sa ai un echilibru in ceea ce priveste produsele alimentare.

cantar de bucatarie

TriScale este instrumentul care te va ajuta nu numai sa iti cantaresti alimentele, ci si sa faci economie de spatiu, in cazul in care ai o bucatarie restransa. Acest cantar este alcatuit din mai multe parti care se pot desface si pot fi depozitate in sertar pentru o mai buna organizare a ustensilelor.

cantar de bucatarie

Cantarul colorat pentru alimente 4 in 1 de la Kunzi iti inveseleste bucataria! Acesta este dotat cu sistemul touchscreen pentru o mai usoara manevrare. De asemenea, acesta iti poate afisa atat greutatea alimentelor, cat si temperatura unor preparate. Cantarul se opreste automat, este ultra-subtire si extrem de elegant.

cantar de bucatarie

Cantarul cu bol este unul dintre cele mai practice. Compania Lay ofera o gama variata de cantare de bucatarie electronice. Acestea sunt compacte, dimensiunile fiind de 19 x 14 x 13 cm si sunt dotate cu ecrane LCD care iti permit sa vizualizezi gramajul alimentelor pe care le cantaresti.

cantar de bucatarie

Daca esti pasionat atat de gastronomie, cat si de muzica, nimic nu poate fi mai frumos decat sa ai un cantar la care poti asculta si muzica. Ade Joy este un cantar cu suport pentru telefonul mobil sau pentru iPad si echipat cu un difuzor care iti permite sa te relaxezi ascultand melodiile tale preferate. De asemenea, acesta iti ofera posibilitatea sa ai acces si la radio. Acest cantar suporta pana la 5 kg.

cantar de bucatarie

Nutrima este cantarul alimentar care reuseste sa combine perfect tehnologia si designul modern. Acesta este un dispozitiv capabil sa calculeze valorile nutritive ale alimentelor, sa stabileasca daca ingredientele contin toxine si sa iti afiseze si gradul de prospetime al alimentelor. Acest instrument poate fi folosit si de la distanta, pentru o utilizare cat mai eficienta.

 

Share.