Cantare Wi-Fi pentru slabit

0

Antrenorii de fitness, dar si medicii recomanda folosirea unui cantar cat mai precis si dotat cu o tehnologie avansata, pentru a va putea stabili greutatea exacta, mai ales cand sunteti la cura de slabire. Iata o lista cu cele mai cautate cantare conectate la Wi-Fi.

Cantare Wi-Fi pentru slabit

Cantarul Archos se conecteaza prin Bluetooth la smartphone-ul tau si iti trimite si pe telefon infrmatiile referitoare la greutatea ta. De asemenea, realizeaza un grafic cu evolutia greutatii tale. Cantarul mai are o functie prin care iti poate calcula nivelul de grasime din corp. Pret: 49.99 de euro.

Cantare Wi-Fi pentru slabit

Fitbit Aria este cantarul care iti stocheaza toate datele cu privire la greutatea ta. Acesta sesizeaza schimbarile de greutate, calculeaza masa de grasime si te ajuta sa mentii un echilibru. Cantarul poate salva informatii despre 8 persoane simultan. Pret: 85,05 de euro.

Cantare Wi-Fi pentru slabit

iHealth Core este capabil sa stocheze informatii care vizeaza 10 persoane, in acelasi timp. Cantarul iti ofera informatii in legatura cu greutatea, indicele de masa corporala, grasimea, masa musculara, oase sau nivelul de apa din organism. Pret: 130 de euro.

Cantare Wi-Fi pentru slabit

Runtastic Libra iti masoara cantitatea de tesut adipos, masa musculara dar iti verifica si calitatea oaselor. De asemenea, iti poate dezvalui cate calorii ai in organism. Pret: 129,90 de euro.

Cantare Wi-Fi pentru slabitTanita RD-901 este un cantar conectat la telefonul tau, cu ajutorul caruia poti face 10 masuratori: greutate, indice de masa corporala, masa musculara, masa osoasa, nivelul de apa din corp dar realizeaza si o analiza a metabolismului. Pret: 185,27 de euro.

Cantare Wi-Fi pentru slabit

Terraillon Web Coach Easy View este diferit fata de alte cantare deoarece are un ecran detasabil. De asemenea, tot un lucru pe care nu il are in comun cu celelalte cantare este faptul ca afiseaza pe ecran temperatura din camera. Pret: 130 de euro.

Cantare Wi-Fi pentru slabit

Terraillon Web Coach Pop 2.0 este foarte usor de utilizat si afiseaza un design elegant. Acesta realizeaza masuratorile obisnuite pe care le fac si cantarele prezentate mai sus. Pret: 99.99 de euro.Cantare Wi-Fi pentru slabit

Withings Smart Body Analyzer WS-50 realizeaza masuratorile obisnuite si poate retine profilurile a opt oameni in acelasi timp. De asemenea, are capacitatea de a recunoaste persoana din fata sa. Pret: 142,42 de euro.

Cantare Wi-Fi pentru slabit

Withings WS-30 este un cantar care masoara aproape tot…mai putin masa de grasime. Cu toate acestea, reuseste sa detecteze eprsoana care se afla in fata sa, fara nicio problema. Pret: 94,92 de euro.

 

 

 

Share.