Cum sa-ti faci o casa inteligenta cu produse LG

0

SmartThinQ Hub de la LG este acum compatibil cu Alexa, asistentul personal inteligent de la Amazon Echo, permiţându-le utilizatorilor să controleze toate dispozitivele LG conectate, folosind doar vocea, fără ajutorul unui telefon inteligent.

LG

Senzorul SmartThinQ împreună cu Amazon Dash le permite utilizatorilor să cumpere obiecte pentru casă doar prin apăsarea unui buton. Acum, o maşină de spălat conectată la senzorul LG SmartThinQ poate să îi anunţe pe proprietari că ciclul de spălare este complet si, de asemenea, poate comanda mai mult detergent.

Un exemplu de tehnologie inteligenta în viața reală este si frigiderul Smart InstaView Door-in-Door, echipat cu un ecran transparent Touch LCD de 29 inci. Intel Compute Stick, un computer minuscul cu un processor Intel Atom, alimentează acest ecran ce poate fi folosit atât ca un monitor, dar şi ca o fereastră pentru a putea arunca o privire în interiorul frigiderului fără a mai deshide uşa acestuia. Acest lucru este posibil cu ajutorul tehnologiei LG Knock-On, care face ecranul transparent după doar două apăsări. Frigiderul LG permite folosirea mai multor aplicaţii, utile pentru a găsi reţete, a asculta muzică, a urmări videoclipuri şi chiar pentru a face cumpărături online.

LG

Nu trebuie sa uitam de frigiderul inteligent LG SIGNATURE care îşi modifică setările pentru a se potrivi stilurilor de viaţă diferite ale cumpărătorilor, cu ajutorul unor senzori avansaţi tehnologic ce înregistrează obiceiurile de folosire. Acest dispozitiv casnic avansat include senzori pentru umiditate sau pentru folosirea uşii, precum şi pentru temperatura atât internă, cât şi externă. Senzorul pentru temperatură înregistrează momentul în care mâncarea caldă sau fierbinte a fost aşezată în frigider şi ajustează ventilatorul în concordanţă, răcind de 30 de ori mai rapid decât frigiderele convenţionale. Frigiderul include o cameră panoramică internă de 2.0 megapixeli, cu lentile super largi pentru a surprinde imagini din mai multe unghiuri ale interiorului frigiderului, ce pot fi văzute de către utilizator pe telefonul inteligent în timp ce se află la cumpărături.

LG dezvolta si noi accesorii IoT – becul SmartThinQ, ștecherul SmartThinQ şi senzorul de Mişcare SmartThinQ care funcţionează fără probleme cu senzorii şi Hub-ul SmartThinQ de la LG.

Share.