Casti ultra-moderne care merita achizitionate

0

Nu se poate sa te bucuri de o muzica buna, daca nu ai o pereche de casti care sa iti satisfaca gusturile. Acestea trebuie sa indeplineasca toate cerintele tale pentru a avea o experienta auditiva care sa te multumeasca pe deplin. Noi va prezentam cateva modele de casti pe care, cu siguranta, ti le vei dori.

Castile modulare Axel maximizeaza calitatea audio in functie de genul de muzica pe care il preferi si poti alege intre 3 trepte: core, pure si deep. De asemenea, au o aplicatie online care utilizeaza istoricul Sportify pentru a stabili cea mai buna alegere in functie de gusturile tale. Aceste casti isi deruleaza campania de promovare pe Kickstarter.

SIMe au fost create de compania taiwaneza ChipSip si sunt speciale deoarece sunt dotate cu un mic ecran transparent in fata care iti ofera posibilitatea de a viziona chiar si filme, dar si de a reda muzica pe care tu doresti sa o asculti.

Relays Sport au fost create de Sol Republic. Acestea au fost concepute in asa mod incat sa nu alunece din urechile tale, deoarece aceasta este cea mai frecventa problema a castilor interioare. Pe langa acest lucru, calitatea sunetului este excelenta iar rezistenta la apa le da un bonus.

Here este o pereche de casti fara fir dezvoltate de Doppler Labs, care si-a inceput campania de promovare pe Kickstarter si a si depasit bugetul limita impus. Particularitatea acestor casti este faptul ca, daca asculti un concert, acestea au o functie prin care elimina zgomotul adiacent concertului si iti da posibilitatea sa te focusezi doar pe melodii.

Batband sunt niste casti cu adevarat speciale! Spunem acest lucru deoarece, atunci cand primesti un apel telefonic, gadgetul trimite sunetul direct la oasele urechii interne, fara a mai fi nevoie sa fie conectate la urechi. Si aceasta pereche de casti a avut nevoie, mai intai, de promovare pe Kickstarter.

Share.