Castile lui 50 Cent au ajuns in Romania!

0

Ce e mic, colorat si usor de utilizat? Asa cum mancarea fara sare n-are gust, asa si sportul fara muzica nu are niciun haz. Cauta o pereche de casti 50 Cent si experienta alergarii va fi una completa!

Cum gasesti insa castile perfecte pe care sa le folosesti cand te antrenezi fara sa te incurce si sa-ti dea senzatia ca esti in studio, si nu la sala? Well, rapperul 50 Cent garanteaza pentru castile biometrice SMS Audio BioSport. Incearca o pereche de casti 50 Cent!

O pereche de casti 50 Cent combina dragostea ta pentru muzică cu pasiunea pentru fitness într-un singur dispozitiv ușor de utilizat si de purtat. Fara curele suplimentare, fara monitoare voluminoase, fara baterie de incarcat. Căștile integreaza tehnologia Intel și sunet la calitate de studio.

Unicitatea produsului este dată de senzorul optic built-in, care iti bataile inimii. În timpul mișcării, căștile înregistrează date importante despre progresul utilizatorului, pe care ulterior acesta le poate interpreta cu ajutorul unui smartphone și al aplicației RunKeeper.

Prețul unei perechi de casti 50 Cent este de 699,9 de lei.

Share.