Castile Panasonic BTS50 și BTS30

0

Faci sport si iti place sa asculti muzica in timpul asta? Atunci castile Panasonic BTS50 și BTS30 s-ar putea sa-ti prinda bine. Panasonic BTS50 și BTS30 sunt căști Bluetooth pentru oameni mereu in miscare.

Panasonic a lansat două noi modele de căști Bluetooth in-ear. Castile Panasonic BTS50 și BTS30 sunt orientate catre utilizatorii care au nevoie de un confort maxim atunci când alearga, danseaza sau fac alte sporturi. Sunt foarte usoare si foarte usor de purtat in timpul efortului fizic.

Castile Panasonic BTS50 și BTS30

Castile Panasonic BTS50 și BTS30 au un design flexibil, un cablu in forma de arc care se muleaza perfect pe spatele urechii și care ne permite să ne miscam natural. Sunt destinate să le folosim acasă si mai ales in timp ce practicam sport. Mai mult, BTS50 are un sistem de iluminat cu LED-uri pentru cazul in care alergam seara, pentru a deveni mai vizibili.

Castile Panasonic BTS50 și BTS30

Castile Panasonic BTS50 și BTS30 au microfon încorporat. Pot prelua apeluri telefonice în timp ce sunteti în mișcare. Au un sistem de încărcare rapidă, care oferă 1 oră de funcționare, cu doar 15 minute de încărcare. Nivelul total de autonomie cu bateria maximă este de aproximativ 6 ore.

Mai multe despre produs, aici: https://www.panasonic.com.

Share.