Catalin Scarlatescu gateste la masina de spalat!

0

Catalin Scarlatescu gateste la masina de spalat ? Nu, nu s-a lasat de gatit si s-a apucat de spalat rufe, carismaticul chef gateste chiar si la… sau cu masina de spalat!

catalin scarlatescu gateste la masina de spalat

Catalin Scarlatescu gateste la masina de spalat cand vrea sa faca o friptura ca la carte! Uitati ce stiati despre electrocasnice pana acum, Scarlatescu intoarce bucataria pe dos si ne arata ca orice aparat electrocasnic e in stare sa…gateasca :)) O reteta de friptura a la masina de spalat. Nu e o gluma, se pare ca functioneaza! Reteta de friptura pe care v-o impartaseste in video-ul de mai jos te lasa masca!

catalin scarlatescu gateste la masina de spalat

Afla de cate rotatii ai nevoie, ce tip de incarcare trebuie sa aiba masina de spalat si cat de mult detergent trebuie sa pui!  Vorba aia..ca detergentul in mancare :)) O reteta garantata de chef in persoana.

Pe scurt, vidam o bucata de carne, o bagam in masina de spalat si reglam temperatura apei. Se pune carnea la masina de spalat timp de 40 de minute la 65 de grade si vei avea cea mai frageda carne ca sa pregatesti friptura vietii tale!.

Urmareste video-ul:

Share.