Ce mai face Xiaomi ? Sau ce nu face Xiaomi ?

0

Xiaomi

Cum dragostea trece prin stomac, mai nou Xiaomi se indreapta catre zona de cooking: un mini aragaz pentru prepararea orezului. Un vas conectat la smartphone tocmai pentru a găti perfect. Cum functioneaza? Se scaneaza codul de bare de pe pachetul de orez, iar aparatul stie care este cea mai buna metoda de a gati sortimentul respectiv. Poate prepara pana la 200 de tipuri si branduri. Producatorii spun ca acest tip de oala poate fi folosit si pentru produse de patiserie. Dispozitivul va fi disponibil în China la pretul de 999 de yuani – 137 euro.

Xiaomi

Un alt gadget Xiaomi este si bicicleta de 3.000 $. Bicicleta se numeste Qicycle R1 si costa in jur de 3.000 $. Qicycle R1  va fi construita in colaborare cu iRiding. Bicicleta nu este electrica, cântărește aproximativ 7 kg si va fi realizată din fibră de carbon, iar componentele sale vor fi de la Ultegra Shimano, de aici si preturile ridicate. Cadrul bicicletei va avea senzori plasați în diferite părți pentru o cuantificare completă a exercițiilor, iar datele vor putea fi colectate de o bratara sau direct pe telefon In felul acesta. Xiaomi încerca să creeze in acest fel un ecosistem de produse conectate la un smartphone. Bicicleta va merge la vânzare în China.

Xiaomi

Cand Xiaomi incearca sa spulbere competitia,  intra pe piata cu produse de top la preturi de nimic. Asa s-a intamplat si cu Mi Band Pulse, fitness tracker-ul la un pret de nerefuzat, de doar 15 dolari. Bratara este compatibila cu orice sistem de operare Android 4.4 sau mai sus, atata timp cat dispune de o conexiune Bluetooth 4.0 LE, iar bateria este una de 45mAh, capabila sa tina in viata  timp de 12 zile conform producatorului chinez.

Share.