Ce semineu alegi?

0

Locul pe care il numesti “acasa” este cel in care te simti cel mai confortabil si vrei sa il transformi in cel mai primitor spatiu pentru tine si familia ta. Caldura este foarte importanta, mai ales in zilele geroase de iarna, cand tot ceea ce vrei este sa te cuibaresti la caldura si sa bei un ceai cald. Daca locuiesti la casa pe pamant, semineul este cea mai avantajoasa sursa de incalzire.

Ce semineu alegi

Multe dintre semineele disponibile acum pe piata combina aspectul traditional cu tehnologia de ultima ora. De asemenea, unele folosesc combustibili mai speciali decat celebrul lemn, care nu degaja un abur atat de nociv iar designul te poate duce cu gandul la cu totul alt obiect.

ce semineu alegi

Semineul cu bioetanol este cel mai popular in acest moment. Este ideal pentru spatiile in care nu se poate amplasa un semineu traditional. Acesta nu necesita un cos pentru fum si este extrem de usor de intretinut. Semineul cu bioetanol este ecologic si foloseste un combustibil lichid, 100% bio. Acesta nu emana gaze toxice si sunt de doua feluri: fixe si mobile. Sunt extrem de eficiente si au un aspect placut.

Ce semineu alegi

Semineul cu peleti foloseste combustibilul din rumegus uscat care este mai apoi comprimat in butelii mici. Acest tip de semineu poate fi conectat si la un sistem de incalzire pentru a va asigura confortul maxim. Combustibilul nu este foarte costisitor, asa ca iti permite sa faci si alte cheltuieli importante. Acest semineu poate fi controlat si de la distanta prin intermediul unui smartphone.

Ce semineu alegi

Semineul pe gaz este considerat deja ca fiind o piesa de mobilier eleganta, moderna si functionala. Acesta poate fi instalat in orice mediu, creand o atmosfera de sarbatoare. Aceste seminee au o capacitate de incalzire foarte mare si sunt recomandate pentru incalzirea spatiilor mari. Preturile variaza intre 1.000 de euro si 2.500 de euro.

 

Share.