Toamna aceasta incearca noul ceainic de la KitchenAid!

0

Cei mai mari iubitori de infuzii știu bine ca fiecare sortiment de ceai se savureaza la o anumita temperatura. KitchenAid lansează ceainicul cu 5 nivele de încălzire separate. Noul ceainic KitchenAid (“cu nume de cod” 5KEK1322SS) este un produs 2-în-1 echipat cu o carafa de sticlă termica cu o capacitate de 1,5 litri sau aproximativ echivalentul a 6 cești.

ceainic KitchenAid

Baza ofera posibilitatea de a plasa carafa in orice pozitie facilitand astfel manevrarea ceainicului. În plus, pentru a reține impuritățile din apă, gura de scurgere este prevăzut cu filtru. De asemenea, ceainicul dispune de opțiunea “Mentinere Cald” pentru a pastra apa fierbinte la 70 ° C timp de 30 de minute. Aparatul are un design modern si elegant.

ceainic KitchenAid

În ceea ce privește prepararea ceaiului, aparatul dispune de un coș de infuzie cilindric din oțel inoxidabil pentru ceai vrac sau la plic. Inovator la acest ceainic de la KitchenAid este posibiltatea de a seta apa la o anumita temperatura, in functie de sortimentul de ceai ales. Astfel, exista 5 nivele de încălzire indicate pe baza ceainicului prin cifre si pictograme:

  • 80°C, ceai verde
  • 85°C, ceai alb
  • 90 °C, Oolong
  • 95 °C, ceai negru
  • 100 °C, Tisanes

După atingerea temperaturii selectate, este de ajuns să plasati in cos ceaiul vrac sau plic si sa asteptati infuzia mult dorita.
Ceainic KitchenAid 5KEK1322SSW – detalii tehnice

– Putere de 2000 W
– Carafa din sticlă termica Schott Duran- Capacitate de 1,5 litri
– 5 nivele de temperatură
– Optiune “Mentinere cald”
– Coș de preparare a ceaiului detașabil din oțel inoxidabil
– Bază 360 de grade
– Gura de scurgere cu filtru

Prețul recomandat de vânzare € 200

 

 

Share.