Cel mai nou “start-up” din piata de printing din Romania: HP Inc.

0

Ultimii ani din istoria HP sunt ani de reorganizare si reasezare. La sfarsitul anului trecut, compania mama a decis impartirea in doua businessuri separate: HP Inc. si Hewlett Packard Enterprise. La nivel decizional si organizatoric asta inseamna o mai mare mobilitate si independenta decizionala pentru noile entitati juridice.

In Romania, HP Inc. inseamna 1000 de angajati si solutii consumer de printing şi sisteme personale. Un “start-up” cu multa experienta in spate, dar mult mai usor de coordonat in piata, asa cum spune si Mugur Pantaia – managing director HP Inc.

Lansari HP Inc. 2016

Marea lansare in Romania de anul acesta va fi Elite X 3, un produs destinat segmentului de business, un produs care va incerca sa creeze un segment separat de ceea ce exista pe piata in acest moment la categoria phablet business.

Strategia de lansari va continua cu noua gama de copiatoare A 3 si o serie de iprimante 3D dedicate utilizatorilor casnici, un subiect extrem de atragator nu doar pentru HP in acest moment. Aceasta si pentru ca piaţa de printing nu a scăzut, este în creştere şi va continua in aceasta directie si în următorii ani.

Page Wide: 75 pagini color/ minut la calitate business

HP este in continuare no. 1 la nivel mondial in industria de printing. Dovada si tehnologia Page Wide, o tehnologie de imprimare cu cerneala, imprumutata din imprimarea industriala si adaptata nevoilor de birou sub forma echipamentelor HP Wide.

page wide

Este vorba despre imprimante si multifunctionale si presupune volume mari de imprimare pe cerneala (75 de pagini/min color), cerneluri pigmentate rezistente in timp la decolorare (pana la 70 de ani) si la orice fel de lichid (apa, cafea, suc de portocale).

Capul de printare este exact de latimea paginii, de aici si viteza mare de print, singurul obiect in miscare fiind doar coala de hartie. De altfel, capul de printare are o garantie de minimum 200.000- 300.000 de pagini. Imprimarea este cursiva, fara urme sau pete.

Urmariti testele realizate de HP Inc. Romania in video-urile de mai jos:Share.