Cele mai noi produse audio Samsung lansate la CES 2017

1

Samsung a anunțat cea mai nouă linie de produse audio-video pentru casă, inclusiv boxa wireless H7, un nou model de soundbar și noile playere UHD Blu-Ray.

Pilonul principal al noii game de produse este tehnologia audio proprietară Samsung UHQ (Ultra-High Quality). Aceasta permite redarea unui sunet de 32biți, de la orice sursă capabilă să genereze sunete cuprinse între 8-24biți.

Noul Soundbar oferă o experiență audio optimă, cu mai puţine cabluri

Noul Soundbar MS750 este primul dispozitiv Samsung care integrează un subwoofer direct în cadrul unității principale. Modelul foloseşte tehnologia audio UHQ 32biți, oferind un sunet puternic de tip home cinema pe televizoare premium. Începând cu anul 2017, Soundbar-ul și televizorul pot fi pornite în același timp, prin simpla conectare a celor două unități cu un cablu dedicat, oferit gratuit în cutie. Acest lucru elimină necesitatea de a utiliza un cablu separat pentru două produse diferite și elimină dezordinea din jurul televizorului. Sistemul de montare pe perete a celor mai noi sisteme audio Samsung a fost, de asemenea, îmbunătățit cu ajutorul unui suport ușor de utilizat, în formă de „I”, ce permite conectarea televizorului direct la Soundbar. Astfel soundbar-ul vine cu o singură conexiune de instalare, pentru ca utilizatorii să nu aibă nevoie de mai mult de o gaură în perete.

Player-ul UHD Blu-Ray completează experiența de Home Entertainment.

Vizionarea de conținut capătă o nouă dimensiune cu Blu-Ray Player-ul Samsung M9500. Având Bluetooth® Wireless Streaming Support și venind însoţit de telecomanda Samsung Smart, acest dispozitiv optimizat HDR creează o experiență optimă de vizionare UHD. M9500 dispune de o nouă opțiune, Private Cinema Mode, care permite ca utilizatorii să conecteze la player căşti audio.În plus, noul player Blur-ray UHD Samsung setează automat setările televizorului și ale sunetului, prin analiza sursei de conținut, cum ar fi HDR, Atmos sau DTS-X. Acest lucru înseamnă că utilizatorii se pot bucura de conținutul preferat, fără a schimba setarea de pe televizor și din meniul audio. Noile îmbunătățiri ale player-ului Blu-ray UHD includ o mai bună integrare cu experiența mobilă Samsung, oferind utilizatorilor flexibilitatea de a se bucura de conținutul lor preferat Blu-ray de pe dispozitivul mobil. Mai mult decât atât, având posibilitatea de a reda conținut la 360o ​​direct din dispozitivul mobil, utilizatorii pot vizualiza fotografiile și videoclipurile pe care le-au capturat de pe orice televizor, chiar prin intermediul player-ului UHD Blu-ray.

Boxa wireless H7 cu tehnologie audio UHQ 32biți și un design elegant. Calitatea impresionantă a sunetului generat de boxa wireless Samsung H7, împreună cu designul premium și ușurința de utilizare au condus la câştigarea premiului pentru Inovație CES 2017®. Acesta consolidează poziția de lider pe care Samsung o deține în această categorie. Design-ul difuzorului oferă o experiență de utilizare intuitivă, susținută prin controlul butonului rotativ. Prin rotirea acestuia, utilizatorii pot alege nu numai volumul difuzării, ci și lista preferată din cadrul serviciilor de muzică disponibile online.

 

 

Share.