Prajituri de Craciun gatite la Wi-Fi?

0

Vrei sa faci prajituri de Craciun apeland la reteaua Wi-Fi din casa? Cuptorul inteligent Chip de la Kickstarter este un mic dispozitiv conceput pentru produse de patiserie (biscuiți mai precis), cu ajutorul caruia iubitorii de dulciuri de casa pot avea desertul preferat fără nici cel mai mic efort.

cuptorul inteligent Chip de la Kickstarter
Atunci când gatesti desertul delicios, cuptorul se pregateste de coacere printr-o serie de inovații incorporate si anume:

  • Sistemul de flux de aer – temperatura crește cu mult mai rapid decât la cuptoarele convenționale și, prin urmare, în mai puțin timp.
  • Fibra de carbon utilizata ca element de încălzire prin convecție încălzește mai repede și mai mult timp.
  • Cocerea inteligenta – biscuitii sunt monitorizati individual pentru a se verifica si mentine temperatura optima de procesare.

cuptorul inteligent Chip de la Kickstarter

Cuptorul inteligent Chip are o serie de rețete incorporate, iar dacă se doresc mai multe opțiuni, se pot scana codurile QR disponibile in aplicatia pentru mobil.

Dacă alegem să gatim pe modul „cuptor traditional” putem face uz de butoane tactile, difuzor și lumini cu LED-uri, care ne arată cum se coc prajiturelele. Având conexiunea Wi-Fi si aplicația de pe smartphone pot pregăti propriile dulciuri. Rezultatul depinde de abilitatile de patiser ale fiecarui utilizator. Odată ce avem amestecul – cu reteta din aplicatia de pe smartphone – trebuie selectat gradul de coacere si textura, astfel încât în 10 minute le avem pregatite si gata sa fie mancate.

cuptorul inteligent Chip de la Kickstarter

Iar pentru cei mai nepriceputi in arta gatitului exista si varianta salvatoare a aluatului gata preparat si modelat pentru a fi pus in cuptor.

Preț și disponibilitate

cuptorul inteligent Chip de la Kickstarter

Cuptorul inteligent Chip de la Kickstarter poate fi achiziționat doar din SUA la un pret de vanzare cuprins intre 135 si 180$. Mai multe in video:

Share.