Aparate moderne pentru ciocolata de casa.

0

Ciocolata de casa este pentru multi, cu siguranta, desertul copilariei. Acum insa ai la indeamna o multitudine de aparate si posibilitati sa pregatesti cea mai fina ciocolata de casa. Mai ceva ca cea belgiana.

Un cuptor cu microunde face ciocolata! Ce are de-a face cuptorul cu microunde cu ciocolata? Asta stie cel mai bine Max Chocolate de la Whirpool cu 5 functii de preparare a desertului perfect.

ciocolata de casa

Cuptorul are o putere de 700 W, o capacitate de 13 de litri, comenzi tactile și un afișaj digital. Spatele aparatului este rotunjit, ceea ce inseamna ca poate fi pus in orice colt si economiseste 25% din spatiul de lucru.

ciocolata de casa

Disponibil în trei culori- desert negru, cacao si vanilie, Chocolate Max are opțiuni speciale pentru topire, Jet Defrost (decongelare de 7 ori mai rapida decât un cuptor normal), functia Crisp (gateste de până la 3 ori mai repede decat cuptoare tradiționale). Pretul anuntat este de 210 Euro.

Mai multe despre cum functioneaza in video-ul de mai jos:

Fantana de ciocolata de la Princess este dedicata pofticiosilor si dependentilor de dulciuri. Acest aparat topeste ciocolata si te ajuta sa prepari un desert delicios intr-un timp foarte scurt. Poti manca fructe glazurate cu ciocolata, dar si bezele sau fursecuri. Copii, cu siguranta, se vor bucura daca vor avea acest dispozitiv la orice ora din zi si din noapte. ciocolata de casa

Fondue Maker Fiesta Collection de la Russell Hobbs este in centrul atentiei atunci cand organizezi o petrecere. Dulciurile preparate cu ajutorul lui sunt de-a dreptul delicioase. Aparatul este alcatuit dintr-un container din otel inoxidabil cu o capacitate de 2 litri. De asemenea, poti asigura o temperatura constanta si poti mentine preparatul cald.

aparate ciocolata

Share.