Combina frigorifica Arctic Full No Frost iti pastreaza alimentele proaspete mai mult timp

0

Combina frigorifica Arctic Full No Frost ANK366NFX+  se integreaza perfect in randul electrocanicelor de ultima ora. Gratie sistemului de racire Full No Frost si tehnologiei Air Flow Dual Tech pe baza de curenti de aer multidirectionali, te poti bucura de prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

combina frigorifica Arctic Full No Frost

  • PROSPETIME

Tehnologia Full No Frost – Sistemul de racire performant impiedica formarea ghetii in cele doua compartimente ale combinei si mentine un nivel optim de umiditate cu ajutorul curentilor de aer. 

Air Flow Dual Tech – Tehnologia de racire pe baza de curenti de aer multidirectional mentine calitatea si prospetimea alimentelor pentru o perioada indelungata. Distribuirea uniforma a temperaturii si umiditatii in cele doua compartimente frigorifice impiedica amestecul mirosurilor intre acestea si previne deshidratarea alimentelor. 

Fresh Max 0°C – Compartimentul special cu temperatura apropiata de 0°C pastreaza si asigura conditiile optime pentru alimentele perisabile, precum carne sau lactate. Ofera solutia optima pentru depozitarea sau decongelarea in siguranta a alimentelor.
screen-shot-2016-12-12-at-11-35-50-am

  • CONTROL

Display LCD –  Combina frigorifica Arctic Full No Frost dispune de o interfata vizuala frontala, usor de utilizat, pentru setarea rapida a temperaturilor frigiderului si congelatorului fara a mai deschide usile combinei. 

Functia Vacanta – Asigura functionarea economica prin ajustarea temperaturii, atunci cand frigiderul nu este utilizat. Poti lasa frigiderul in priza, chiar si la plecarea in vacanta, pastrand alimentele proaspete, cu un consum minim.

combina frigorifica Arctic Full No Frost

  •  ECONOMIE

Clasa energetica – Ofera un consum optim de energie electrica si o economie de 24% comparativ cu produsele similare din clasa A.

Eco Buzz – Combina frigorifica Arctic Full No Frost dispune de un sistem de avertizare sonora in cazul in care usa nu este inchisa corect sau sta deschisa mai mult de 1 minut. 

combina frigorifica Arctic Full No Frost

  • FLEXIBILITATE SI SIGURANTA

Rafturi ajustabile si rezistente – Fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata, rafturile ajustabile permit plasarea recipientelor grele, de pana la 25 kg. 

Mix Zone – Rafturi ajustabile pozitionate pe usa, dedicate depozitarii recipientelor de diverse dimensiuni precum borcane sau sosuri.

 XXL Bottle – Raft pozitionat pe usa, dedicat depozitarii sticlelor de mari dimensiuni.

Fast Freeze XL Zone – Compartiment de mari dimensiuni al congelatorului ce ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. 

Usi reversibile – Combina frigorifica Arctic Full No Frost iti ofera posibilitatea de a monta usile in functie de nevoile tale si spatiul de care dispui. Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului frigorific.

Garnitura antibacteriana – Garnitura usilor contine aditivi speciali ce protejeaza frigiderul impotriva bacteriilor si a mucegaiului.

Share.