Cover Blubber este folia pe care o poti utiliza de mai multe ori si care iti sigileaza perfect alimentele

0

Cover Blubber este o folie reutilizabila pentru alimente, conceputa pentru a proteja hrana in frigider sau congelator. Forma sa se potriveste direct pe diverse alimente iar in cazul caserolelor Cover Blubber se poate transforma intr-un capac etans.

De multe ori dupa ce terminam pranzul sau cina trebuie sa ne jucam cu caserolele si sa descoperim ce resturi avem si unde le putem depozita. Ceea ce nu este foarte distractiv pentru aceia dintre noi care nu dispun de spatiu de stocare in frigider, sau mai ales cand trebuie sa jucam runda bonus de gasit capacul ce se potriveste caserolei in care tocmai am pus mancare.

Cover Blubber

Nu ar fi mai usor daca ati putea sa acoperiti ce a mai ramas si sa nu mai jucati nici un joc? Sigur ca facem asta uneori cu o folie de aluminium sau una de plastic. Doar ca a doua zi constatam ca nu am reusit sa punem folia cum trebuie si ca peste noapte produsele alimentare s-au transformat in ceva necomestibil.

Cover Blubber

Cover Blubber vine in ajutorul dvs si va poate pastra alimentele proaspete pentru o perioada mai lunga de timp. Dupa o utilizare poate fi spalat si folosit din nou! Cover Blubber e perfect pentru fructe incepute tinand procesul de oxidare la departare. Unde mai punem si faptul ca sunt eco-friendly si le gasim intr-o varietate de marimi si culori vesele.

Le puteti gasi aici

Share.