Crock Pot – oala inteligenta

0

Dispozitivele cu conectare la internet au devenit extrem de practice. Fie ca sunt folosite pentru bucatarie, baie sau chiar gradina, acestea simplifica sarcinile pe care noi le avem de facut in casa. Anul acesta va fi lansata o oala care iti va usura foarte mult munca in bucatarie. Crock Pot trebuie doar supravegheata cu ajutorul telefonului mobil, iar mancarea va fi pregatita exact asa cum iti doresti.

Crock Pot a fost prezentata la CES anul acesta, si se anunta a fi benefica multor gospodine. Aceasta a fost proiectata special pentru a putea fi controlata de la distanta, pentru ca tu sa poti rezolva si alte trebui, si astfel sa impusti doi iepuri deodata.

Aplicatia pentru control este disponibila atat pentru iOS, cat si pentru Android. Cu ajutorul acesteia, poti decide timpul de pregatire al mancarii, poti seta temperatura si o poti opri in momentul in care consideri ca procesul de gatire a ajuns la final. Singurul lucru pe care trebuie sa il faci inainte de a pleca la birou, este sa pui in oala toate ingredientele de care ai nevoie pentru cina.

In Crock Pot poti sa gatesti orice tip de mancare, iar cand ajungi acasa, dupa o zi obositoare si stresanta, cina este servita, ca si cum cineva ar fi fost acasa si ar fi gatit pentru tine. La aceasta oala inteligenta a lucrat compania Belkin, in parteneriat cu Jarden, o companie specializata in dispozitive inteligente.

 

 

Share.