Cu ICF Mostra explorezi intreaga Europa în 360 °

1

Alaturi de Direcția Generale a Comisiei Europene pentru piața internă, industrie, spirit antreprenorial și Intreprinderi Mici si Mijlocii, ICF Mostra a dezvoltat o aplicație ce ofera fotografii 360 ° cu destinații și locuri ascunse din toate statele membre ale UE.

ICF Mostra

Aplicatia “360 ° Minuni ale Europei” dezvoltata de ICF Mostra face parte din campania Comisiei Europene de promovare a turismului “Europa. Minunile ce ne inconjoara. “ (pentru Europa) și ” Europa. Ori de câte ori sunteți pregatiti. “ (in afara Europei) și este disponibil pe Apple Store și Google Play.

Aplicația va fi prezentată în cadrul New York Times Travel Show in ianuarie anul viitor, în New York City. La standul “Europa. Ori de câte ori sunteți pregatiti.” cei pasionati de călătorie si aventura vor avea posibilitatea de a face un tur virtual 360 ° al tuturor țărilor UE.

Aplicația va duce într-o călătorie prin toate statele membre ale UE, indemnandu-va nu numai să admirati peisajele dar, de asemenea, sa descoperiti si alte minuni ascunse. Aceasta aplicatie dispune de fotografii care prezintă câteva exemple din cele mai frumoase și dramatice peisaje din Europa.

Deci ești gata să fii uimit? Descarca aplicația și pregateste-te sa explorezi aleile întortocheate ale Europei, sa te plimbi prin cele mai moderne orașe ale sale, sa navigezi departe sau sa te aventurezi in salbaticie.

Share.