Cu Navdy ajungi acasa in siguranta!

1

Inca nu te-ai hotarat ce cadou sa ii faci iubitului, sotului sau chiar tatalui de Craciun? Sarbatorile bat la usa iar noi iti propunem o idee care, cu siguranta, ii va fi pe plac. Navdy il va ajuta sa fie atent la volan chiar daca vorbeste la telefon si nu ii va distrage concentrarea de la condus.

Navdy este un dispozitiv portabil care are incorporat un mini proiector ce te va ajuta sa ajungi in diferite locuri in siguranta. Aparatele GPS traditionale te obliga sa schimbi privirea de la drum pentru a putea privi ecranul. Acest GPS, insa nu iti va distrage atentia iar riscul de accidente se va reduce.

Navdy se pozitioneaza exact pe bordul masinii, in fata celui care conduce, astfel ca va fi mult mai usor de privit. Imaginile sunt proiectate pe un ecran transparent care se ridica la cativa centimetri de aparat. Culorile utilizate la afisarea diferitelor informatii iti dau senzatia ca acestea plutesc in aer, in fata automobilului, grafica fiind una foarte buna. Faptul ca imaginiile creeaza aceasta senzatie reduce disonanta cognitiva pentru sofer.

Procesorul incorporat in dispozitiv iti da posibilitatea sa folosesti mai multe aplicatii, nu numai navigarea cu ajutorul GPS-ului. Compania va selecta totusi aplicatiile disponibile, si le va permite soferilor sa le utilizeze doar pe cele care nu afecteaza cu nimic deplasarea in siguranta.

Cu ajutorul lui Navdy poti raspunde la telefon sau poti apela chiar tu, si poti asculta muzica preferata in drum spre casa. De exemplu, daca te apeleaza cineva, poti face un semn cu mana spre stanga iar apelul va fi preluat. Pentru a suna, dispozitivul este dotat cu un microfon si cu functie de voce, iar tu poti efectua ce apel doresti prin comanda vocala.

Totul devine mult mai simplu si mai distractiv atunci cand te afli in trafic si este foarte aglomerat. Dispozitivul poate fi achizitionat la pretul de 499 de dolari.

[NAVDY]

Share.