Cum copiezi datele din telefonul vechi?

0

Cum copiezi datele din telefonul vechi? E o mare bataie de cap atunci cand iti cumperi un telefon nou si trebuie sa copiezi toate datele din cel vechi. Cu siguranta ca nu vrei sa pierzi toate pozele, contactele si notitele pe care le-ai acumulat. Cum faci sa-ti transferi usor datele?

Chiar daca cele doua telefoane difera din punct de vedere al brandului sau al sistemului de operare, transferul de date se poate face foarte simplu. Cu ajutorul unor aplicatii utile, procesul iti faciliteaza munca si iti scurteaza si timpul. Aceste aplicatii iti permit sa faci o copie de rezerva a datelor, si chiar unele configuratii. Nu trebuie decat sa te autentifici cu datele de pe contul tau si sa creezi o copie.

  1. iDrive este un serviciu universal care este compatibil si cu un calculator, MAC, dar si cu Android, iOS sau Windows Phone. Cu aceasta aplicatie poti avea garantata securitatea datelor de pe telefonul tau.
  2. Daca treci de la un Android la iPhone, Apple iti face munca mai usoara deoarece iti pune la dispozitie aplicatia Move to iOS. Cu ajutorul acesteia poti transfera contacte, poze, conturi de e-mail, notite si tot ce mai ai tu nevoie. Aceasta aplicatie este disponibila pe Google Play gratuit.
  3. In cazul in care sistemele de operare sunt aceleasi, ai de ales intre mai multe aplicatii care sa te ajute. De exemplu, My Backup Pro iti protejeaza toate datele de pe telefonul vechi. De asemenea, ai optiunea de la le transfera pe un micro card SD sau in Dropbox.

Share.