Cum inlocuiesti becul de la cuptor?

2

Cum inlocuiesti becul de la cuptor? Cuptoarele moderne sunt dotate cu o lumina interioara pentru a usura vizualizarea alimentelor pe care le gatesti, fara a mai deschide usa. In timp aceste becuri se uzeaza si trebuie schimbate.

cum inlocuiesti becul de la cuptor

Mai jos iti dam cateva sfaturi pentru a inlocui aceste becuri eficient, fara a avea parte de incidente neplacute. Inlocuirea becurilor nu necesita un efort foarte mare, in schimb, trebuie sa urmezi niste instructiuni pentru a rezolva aceasta problema. Intotdeauna trebuie sa citesti manualul de instructiuni al cuptorului tau inainte.

De obicei, becul este protejat de un capac. Acest capac trebuie desurubat, ori cu mana, ori, in unele cazuri, cu o surubelnita. Atentie! Trebuie sa cumperi un bec identic cu cel care nu mai functioneaza, in caz contrar, va trebui sa mai faci o vizita pana la magazin.

Dupa ce ai eliminat becul ars, poti pune becul cel nou, urmand aceiasi pasi de mai devreme, numai ca acum vei insuruba becul si il vei acoperi cu protectia respectiva.

Nu a fost atat de greu, nu? Acum poti pune, din nou, cuptorul in functiune si poti face o prajitura delicioasa cu care sa-ti indulcesti familia.

Share.