Cum repari electrocasnicele fara instalator ?

0

Repara electrocasnicele fara instalator! Primul impuls este sa punem mana pe telefon si sa chemam instalatorul, dar exista metode rapide de a repara aparatele din casa.

De fiecare data cand avem probleme cu dispozitivele din casa cautam numarul de telefon al unui specialist pentru a veni sa ne rezolve micile neplaceri produse de electrocasnice. Totusi, exista cateva solutii care ne pot ajuta sa ne rezolvam singuri problemele, fara a mai apela la vreun reparator.

Cum repari electrocasnicele fara instalator

Daca, de exemplu, congelatorul tau scoate un zgomot ciudat si neobisnuit, curata bine bobinele condensorului si asigura-te ca nu este un decalaj prea mare de aer. Nu introduce in frigider mancarea fierbinte! Acest lucru atrage dupa sine un efort mai mare al motorului de a o raci, ceea ce duce, in timp mai scurt, la deteriorare.

Cum repari electrocasnicele fara instalator

Aragazul tau nu se mai aprinde? Stai linistit. Tot ce trebuie sa faci este sa iei o periuta de dinti mai veche si sa cureti ochiul aragazului de jur imprejur pentru a elimina posibilele resturi de alimente.

Cum repari electrocasnicele fara instalator

In cazul in care masina de spalat vase nu mai produce la fel de multa spuma ca inainte, scoate capacul filtrului si curata in interior. Pentru masina de spalat vase, asigura-te ca nu ai probleme cu calcarul! Pentru a evita depunerile de calcar foloseste produse destinate prevenirii acestuia.

Cum repari electrocasnicele fara instalator

Daca masina de spalat nu se mai scurge tot ce trebuie sa faci este sa deblochezi pompa sau filtrul, curatand interiorul de resturi de detergenti. Curata cel putin o data pe luna masina de spalat! In caz contrar, te vei confrunta cu probleme mult mai devreme decat te-as fi asteptat. Sunt o multime de produse naturale pe care le poti folosi pentru intretinere, printere care otetul si bicarbonatul de sodiu.

Cum repari electrocasnicele fara instalator

Nu te mai gandi sa inlocuiesti un aparat de la prima problema care apare, doar in cazul in care aceasta nu mai poate fi rezolvata. Garantia este, de asemenea, cea care te mai poate ajuta intr-o astfel de situatie. Nu supraincarca aparatele cu mai mult decat capacitatea lor maxima. Consulta manualul de folosire cu atentie si urmeaza sfaturile de acolo. Aminteste-ti sa scoti din priza noaptea aparatele pe care le folosesti in timpul zilei. Nu uita ca si ele trebuie sa doarma!

Share.