Cum se curata masina de spalat? Solutii chimice si naturale.

2

Cum se curata masina de spalat? Produsele de pe piata destinate eliminarii acestuia nu sunt tocmai cele care dau si cele mai bune rezultate. De aceea, iti recomandam sa incerci si cateva “trucuri” naturale care, cu siguranta, vor mari durata de viata a masinii tale de spalat. Solutii chimice si naturale.

Cum se curata masina de spalat

Cum se curata masina de spalat cu bicarbonat de sodiu si otet? Aceste doua substante sunt bune pentru a curata cu succes depunerile de calcar dar si mirosurile neplacute. Tot ce trebuie sa faci este sa pui o lingurita de bicarbonat impreuna cu detergentul tau si vei obtine rezultate mai mult decat satisfacatoare. Ai grija, totusi, la imbracamintea pe care vrei sa o speli atunci cand adaugi  bicarbonat de sodiu! Incearca sa eviti tesaturile de lana sau hainele de matase deoarece aceasta substanta poate afecta calitatea materialelor.

Cum se curata masina de spalat

O data pe luna, iti recomandam sa pornesti un ciclu de spalare fara haine si sa adaugi in masina de spalat 150 de grame de bicarbonat.

Cum se curata masina de spalat

Otetul este un aliat de nadejde in lupta impotriva mucegaiului si a mirosului neplacut. Acest miros se formeaza la nivelul cauciucului care inconjoara hubloul masinii de spalat. Toarna un pahar de otet in tambur si altul alaturi de detergent.

curatare

Cum se curata masina de spalat cu produse din comert?

Daca ai acasa o masina de spalat performanta, poti folosi inalbitor. Porneste un ciclu de spalare la temperatura ridicata si intrerupe-l in momentul in care apa a umplut tamburul. Adauga un litru de inalbitor si porneste din nou masina, pentru a te asigura ca apa si produsul folosit s-au amestecat. Timp de o ora, iti recomandam sa astepti ca acest amestec sa isi faca efectul. Compusul va actiona impotriva murdariei si a reziduurilor. Dupa 60 de minute, reporneste programul si lasa-l sa se termine. Dupa aceasta procedura, masina de spalat va fi dezinfectata, iar hainele tale se vor spala intr-un mediu curat si fara mirosuri neplacute.

Share.