Cuptoare Samsung

0

Comoditate și conectivitate în bucătărie, acestea sunt principalele directii in care Samsung actioneaza in ceea ce priveste piata de electrocasnice.

Noua serie de cuptoare compatibilă cu tehnologia Wi-Fi și cu ușa Soft Close Dual Door™ îmbină tehnologia avansată cu funcționalități extinse pentru a transforma experiența de gătit acasă.

Cuptoare Samsung

Noua gamă dispune și de tehnologia premiată Flex Duo™ pentru mai multă flexibilitate și posibilități de configurare a cuptorului. Utilizatorii pot schimba cu ușurință interiorul cuptorului, având de ales între un compartiment mare sau două compartimente separate, prin inserarea sau îndepărtarea unui Smart Divider. În plus, ușa Soft Close Dual Door a fost dezvoltată pentru a permite accesul doar la compartimentul din partea de sus sau la ambele compartimente și se închide ușor și silențios.

Cuptoare Samsung

Dispunând de conexiune Wi-Fi, noile cuptoare sunt compatibile cu tehnologia Internet of Things (IoT) în mod practic și inovator, permițându-le utilizatorilor să monitorizeze plita de gătit și cuptorul de la distanță. Astfel, aceștia pot preîncălzi sau pot ajusta temperatura cuptorului chiar cu ajutorul smartphone-ului și pot verifica dacă plita de gătit a fost stinsă sau nu. Butoanele metalice cu lumini albastre LED semnalizează dacă aceasta este în funcțiune, fiind astfel și mai ușor de supravegheat.

Cuptoare Samsung

Interesanta este si Samsung Chef Collection, gama Slide-in Dual Fuel: Această gamă este ideală pentru bucătarii amatori și include o plită pe gaz și un cuptor electric care au fost integrate într-o singură unitate dezvoltată cu tehnologia Samsung Flex Duo™, oferind precizie și control în bucătărie.

 

Share.