Gatesti cu placere cu noile cuptoare si plite de la Haier

1

Haier, numărul unu din lume in electrocasnice mari, lanseaza noua serie de cuptoare și plite. Bazându-se pe experientă si reputație, Haier aduce la același nivel de ingeniozitate și calitate gama de produse pentru gătit și copt.

cuptoare si plite de la Haier

Haier aduce simplitate si eficienta in arta gătitului cu ajutorul cuptorului simplu de manevrat si usor de intretinut. Disponibile intr-o varietate de finisaje din oțel inoxidabil, negru sau mat gama de cuptoare si plite de la Haier oferă performanță în stiluri elegante.

cuptoare si plite de la Haier
Gatesti la un alt nivel!

Cuptorul Haier este echipat cu o funcție automată de gătit, care garanteaza rezultate deosebite prin simpla selectarea a tipului de aliment ce urmeaza a fi gătit. Apoi, cuptorul setează automat temperatura si timpul corespunzator. Niciodată nu a fost mai ușor sa gatesti două feluri de mâncare în același timp. Cu un design elegant, cuptoarele Haier sunt concepute pentru a se integra perfect in orice bucatarie. Butoanele ergonomice și mânerele din aluminiu simplifica fiecare mișcare. Balamalele telescopice montate pe ușile cuptoarelor permite un ghidaj précis si fara riscuri.

cuptoare si plite de la Haier

Consumul redus de energie

În conformitate cu angajamentul Haier pentru producerea de aparate eficiente energetic, linia de cuptoare este în clasa energetică A și A +. Pe langa consumul redus de energie, cuptoarele Haier sunt foarte usor de întreținut prin funcția specială de auto-curatare.

cuptoare si plite de la Haier

Gaz sau inducție

Alături de gama de cuptoare, Haier lansează nouă plite, cinci modele cu inducție și patru modele cu gaz. Trei dintre modelele cu inducție sunt echipate cu MyZone, o zonă de gătit dreptunghiulară (40×23 cm) pe care se pot plasa vase de diferite dimensiuni. Plitele au panouri de control sensibile și temporizatoare care fac gatitul o adevarata joaca. Pentru mai multă siguranță, plitele Haier sunt echipate cu un sistem de blocare a comenzilor si de limitare a creșterii temperaturii în timpul gatitului.

cuptoare si plite de la Haier

Gama sa de inductie utilizeaza cea mai eficienta si cea mai rapida tehnologie de gătit, cu cel mai mic consum de energie. Un inel de inducție cu diametrul de 28 cm îmbunătățește distribuția de căldură și energie, ceea ce face mai ușor gătitul cu vase de dimensiuni medii (pana la 25cm).cuptoare si plite de la Haier

Plitele cu gaz sunt proiectate pentru un confort maxim si siguranta. Echipate cu grile de fontă pentru o stabilitate optimă, plitele cu gaz Haier sunt rezistente la temperaturi ridicate și sunt dotate cu un arzător triplu, puternic pentru un gătit rapid si eficient. Indiferent dacă sunt pe gaz sau cu inducție, gama de cuptoare si plite de la Haier asigură cea mai bună performanță in arta gătitului.

Share.