De la incepator la Chef, cu noul cuptor incorporabil electric de la Arctic

1

Noul cuptor incorporabil electric de la Arctic AROIM25602X din inox, cu timer digital, touch control si 12 functii de gatire, reprezinta garantia ca atat cei care isi doresc o gustare rapida, cat si cei care prefera preparate mai complexe vor avea un partener de incredere.

screen-shot-2016-12-12-at-3-28-39-pm

Rezultate fara egal

12 Functii de gatire – Noul cuptor incorporabil electric de la Arctic iti pune la dispozitie un set complet de functii predefinite, pentru ca tu sa poti pune in aplicare toate retetele tale.

  • Static – Functie de gatire ce ofera o coacere uniforma a preparatelor, activand 2 elemente de incalzire, superior si inferior. Pregatesti fara efort prajiturile, produsele de patiserie sau dulciurile dorite de tine si familia ta.

  • Grill – Activeaza elementul de incalzire superior. Obtii friptura perfecta, fara efort!

  • Static&Ventilatie – Functie de gatire ce activeaza simultan cele 2  elemente de incalzire superior si inferior, impreuna cu ventilatorul, oferind o coacere uniforma si o distributie rapida a aerului cald. Pregatesti usor si rapid felul de mancare preferat!

  • 3D – Functie de gatire ce activeaza simultan toate cele 3 elemente de incalzire, superior, inferior si spate, pornind in acelasi timp ventilatorul si asigurand o distributie uniforma a calduri pentru o coacere uniforma. 

  • Pizza – Functie de gatire dedicata prepararii fiecarui tip de pizza. Activeaza simultan elementul de incalzire inferior si elementul de incalzire spate, impreuna cu ventilatorul. Pregatesti fara efort orice tip de pizza!

  • Decongelare – Functia activeaza doar ventilatorl, fara celelalte elemente de incalzire. Vei putea decongela treptat alimentele inainte de preparare si vei avea posibilitatea de a raci mancarurile proaspat gatite!

cuptor incorporabil electric de la Arctic

Eco Fan – Asigura o coacere uniforma a alimentelor printr-o circulare optima a aerului cald in compartimentul cuptorului. Ai intotdeauna preparate gatite perfect, indiferent ca mesele in familie sunt specialitatea ta sau vrei sa gatesti ceva nou in fiecare zi!

Confort si siguranta

Blocare display – Display-ul plitei are optiunea de blocare, pentru siguranta familiei tale. Uiti de grija pornirii accidentale a arzatoarelor!

Iluminare interioara – Aragazele Arctic sunt echipate cu iluminare interioara a cuptorului pentru a-ti oferi mai mult control asupra preparatelor tale. Poti urmari procesul de gatire, astfel incat sa pregatesti retete delicioase!

Self Clean – Produsul tau Arctic este un partener de incredere pentru ca iti ofera curatenia  cuptorului, fara efort suplimentar. Sistemul de curatare catalitic Self Clean presupune un panou absorbant care atrage grasimea si vaporii. Lasi curatenia pe seama cuptorului tau!

cuptor incorporabil electric de la Arctic

Economie si flexibilitate

Clasa energetica A+ – Ofera un consum redus de energie electrica, comparativ cu masinile din clasa A. Te bucuri de functiile masinii tale, cu un consum optim de energie electrica!

Volum interior 71 litri – Acest cuptor incorporabil electric de la Arctic ofera un volum generos de 71 de litri, potrivit pentru prepararea concomitenta a mai multor retete. Cu Arctic, nicio provocare nu e prea mare. 

Share.