Czur Scanner – biblioteca ta personala digitala!

0

Mereu avem tendinta sa asociem zilele ploioase cu o cana de ceai cald, biscuitei si o carte buna, nu-i asa? Ce poate fi mai relaxant decat sa te cufunzi intr-un fotoliu pufos, sa auzi picaturile de ploaie si sa citesti aventurile personajului preferat? Tehnologia iti invadeaza biblioteca personala cu Czur Scanner!

Czur Scanner te poate ajuta sa iti creezi propria colectie de carti preferate in cateva clipe! Acesta este primul scanner inteligent creat vreodata si a fost produs si pentru ca mai multa lume sa aiba acces la informatii si la lectura.

Czur poate scana carti cu o viteza destul de mare, de aceea a primit si titlul de cel mai rapid scanner din lume. Trebuie conectat la Wi-Fi si se foloseste pe post de proiector video. Acest scanner poate fi utilizat atat acasa, cat si la birou.

Scannerul are 16 milioane de pixeli si niste algoritmi de creatie, astfel incat este capabil sa faca scanarea foarte usor si rapid. Viteza de scanare, de 0,8 secunde/pagina, este de 20 de ori mai mare decat la un dispozitiv tratitional. Astfel, o carte de aproximativ 500 de pagini poate fi copiata in doar 7 minute. Nu vei mai avea probleme cu colturile indoite sau marginile taiate deoarece Czur le rezolva pe toate. Avand in vedere raportul cost-performanta, acest aparat merita toti banii.

Biblioteca digitala privata la care visezi este mai aproape decat crezi deoarece cu Czur nu mai este nevoie sa instalezi vreun driver sau software. Tot ce scanezi este introdus in Czur cloud iar tu poti sa accesezi orice fisier direct de pe laptop, tableta sau telefon.

De asemenea, scannerul poate fi utilizat si pe post de proiector video cu ajutorul unui cablu HDMI, iar materialele tale poti fi prezentate si expuse cu usurinta unui grup de persoane.

Czur poate fi achizitionat la pretul de 199 de dolari.

 

Share.