De ce trebuie sa tii cont atunci cand cumperi un Smart TV?

0

De ce trebuie sa tii cont atunci cand cumperi un Smart TV? Atunci cand vrei sa te bucuri de o calitate foarte buna a imaginii, ar fi ideal sa iti achizitionezi un Smart TV. Cu toate acestea, trebuie sa te interesezi foarte bine inainte de a face acest pas. Trebuie sa iei in considerare bugetul, caracteristicile produsului, producatorul dar si furnizorul. Iata cateva sfaturi pe care ar fi bine sa le urmezi atunci cand esti pe punctual de a face o asemenea investitie.

Cu cat mai mare, cu atat mai bine! Asa suna unul dintre celebrele mituri legate de televizoare. Trebuie sa iti adaptezi dimensiunea televizorului in functie de spatiul pe care il ai. De asemenea, cu cat un televizor are o diagonala mai mare, cu atat el va fi mai costisitor.

Ne dorim televizoarele cu o rezolutie 4K! Aceasta noua rezolutie este foarte cautata in ultima perioada, intrucat ofera de patru ori numarul de pixeli cu care esti obisnuit. In ciuda unei calitati a imagini mult mai bune, pretul nu este deloc de mic. Un astfel de smart TV poate costa si de trei ori mai mult decat un televizor HD.

Mare atentie atunci cand achizitionati un smart TV cu mai multe dispozitive de intrare. Asigura-te ca sunt cele de care ai tu nevoie, nu unele pe care nu le vei folosi.

Meniul televizorului nu trebuie sa fie neglijat! Arunca o privire pe optiunile televizorului pentru a vedea daca sunt cele de care ai nevoie. Printre cele mai cautate optiuni sunt: contrast, luminozitate, posibilitatea de a ajusta imaginea in functie de ceea ce vrei sa vizionezi etc.

Share.