Cum dezgheti congelatorul in mai putin de 1 ora?

0

Cum dezgheti congelatorul in mai putin de 1 ora? Procesul de decongelare poate dura foarte putin dacă urmezi regulile potrivite.

Sa dezgheti congelatorul e uneori una dintre cele mai complicate treburi. De cate ori nu vi s-a intamplat sa inchideti usa congelatorului abia, abia, din cauza stratului de gheata prea gros? Pentru ca munca dumneavoastra sa fie mult mai usoara iata lista de DOs and DON’Ts :

Nu, nu folositi un uscător de păr sa dezgheti congelatorul. Nu este recomandat din motive de securitate! Umiditatea și energia electrică nu fac casa buna impreuna, asa ca atentie!

Nu, nu folositi obiecte ascutite cand curatati frigiderul sau congelatorul! Puteti deteriora circuitele aparatului! Incercati cu o spatula din plastic sau din silicon!

Sa dezgheti congelatorul in mai putin de 1 ora presupune in primul rand sa sa deconectați de la priza și sa scoateți alimentele din congelator pentru a nu se strica. Aveti doua variante la indemana sa indepartati usor gheata:

Introduceti doua vase cu apa calda pentru 10-15 minute în compartimentele frigiderului pentru a facilita dezghețarea, cu ajutorul vaporilor de apă. Daca vi se pare complicat, puteti folosi si un burete imbibat in apa fierbinte. Gheata se va topi cat ai spune ice!

Dupa cele 10 – 15 minute îndepărtati gheața cu instrumentul adecvat furnizat de catre producator, fără utilizarea de instrumente care pot dăuna captuselii. Odata curatat, congelatorul este gata pentru a fi folosit în mod normal.

Share.