Dezzio, o geanta de plaja multifunctionala

0

Ati mers vreodata la plaja doar pentru a purta jumatate din greutatea dvs. in nisip inapoi acasa? Gentile de plaja sunt foarte convenabile dar din pacate si ele iubesc nisipul. Dezzio doreste sa fie geanta de plaja perfecta, depasindu-si concurenta, fiind cea mai functionala geanta de plaja facuta vreodata.

Dezzio scapa cu usurinta de nisip, este waterproof, va organizeaza lucrurile si vine cu alte cateva suprize incantatoare ce va vor face sederea la plaja mai placuta. Piesa de rezistenta a lui Dezzio este designul sau exterior dintr-un material waterproof, ce tine valuri si stropii de apa departe de lucrurile dvs. Este dotata cu o plasa pe fundul gentii ascunsa de un fermoar. Atunci cand trageti fermoarul, orice firicel de nisip care ar fi putut sa intre in geanta se va face pierdut.

Dezzio

La interior dispune de buzunare usor accesibile pentru reviste, lotiuni, chiar si ochelari de soare. Un buzunar separat ce contine o punga waterproof, va va depozita costumele ude de baie atunci cand plecati acasa. Exista chiar si un buzunar special conceput ce va tine telefonul departe de umiditate si nisip. Dezzio include 2 porturi USB, permitandu-va sa va incarcati telefonul si tableta in geanta.

Dezzio

Pe partea exterioara are un buzunar separat pentru slapi iar niste curele va vor fixa prosopul de plaja.Bonus! Buzunarul ce va mentine bautura rece, dotat cu un deschizator de bauturi.

Desi Dezzio este o geanta ideala pentru plaja, puteti sa o folositi in afara sezonului estival pentru a face cumparaturi, pentru a merge la picnic sau chiar si pentru a merge la sala.

Puteti comanda o geanta de plaja Dezzio de aici.

Share.