Cu DG-10 de la DewGood obtineti apa potabila din AER!

0

Apa este esentiala pentru viata. Miliarde de oameni au obtinut acces la apa potabila, curata si sigura in ultimii ani, dar datele arata ca in intreaga lume inca exista inegalitati imense cu privire la distributia apei potabile. Cercetatorii sunt acum mai inclinati catre tehnologiile inovatoare de generare, conservare si filtrare a apei… asa a aparut DG-10.

Reuben Vollmer este fondatorul companiei DewGood” care se focuseaza pe obtinerea apei din aer. El a construit impreuna cu Pavel Tikhonenko un aparat numit “DG-10″, care poate genera 37 de litri de apa din aer la fiecare 24 de ore.

Cum functioneaza?

Cand vaporii de apa din aer intra in contact cu ceva rece, moleculele incetinesc si se apropie. Cand se intampla acest lucru, vaporii de apa se transforma in picaturi de apa lichide. Asta face DG-10: condenseaza apa din aer si o transforma in apa buna pentru consum.

DG-10

DG-10 are un rezervor intern care masoara cantitatea de apa colectata, timpul in care a fost colectata, temperatura si umiditatea. Toate informatiile sunt inregistrate pe un card de memorie pentru toata durata vietii a aparatului. Un sistem de filtrare interna in 6 etape, care poate fi inlocuit, va asigura puritatea apei pe care o veti consuma. Puteti controla nivelul de umiditate, sa stabiliti productia de apa, sa inregistrati si analizati atmosfera prin Bluetooth cu aplicatia DewGood usor de folosit. Consuma aproximativ 500-800 wati, practic echivalentul unui computer desktop.

Campania de finantare DG-10 se desfasoara in prezent pe Indiegogo pentru a strange fondurile necesare pentru primele 40 de aparate.

Share.