Dispozitive inteligente pentru shopping online

0

Ca sa nu o mai dai in bara cand faci cumparaturi online, producatorii s-au gandit la cateva dispozitive inteligente:

Dispozitive inteligente pentru shopping online

MemoryMirror este oglinda digitala care simplifica shopping-ul! Cumpărăturile online devin tot mai populare. Deși mai rapida, cumpararea hainelor pe Internet are un mare dezavantaj: lipsa unei cabine de probă.

Cum se poate rezolva si acest impediment? Cu ajutorul unei oglinzi digitale MemoryMirror puteti alege culoarea tinutei voastre și chiar adăuga accesorii. MemoryMirror oglinda digitala este dezvoltata de MemoMi si are posibilitatea de a partaja rezultatul cu prietenii tăi.

MemoryMirror oglinda digitala va “retine” imagini video și foto cu tine incercand o tinuta. In felul acesta aveti posibilitatea sa comparati diverse tinute si sa o alegeti pe cea mai potrivita. Ecranul dispozitivului este imens si poate fi controlat prin gesturi sau printr-o aplicatie de pe smartphone.

ON  este metrul de croitorie dezvoltat de compania Xyze vă poate ajuta să alegeți mărimea potrivită. De cate ori nu vi s-a intamplat sa nu nimeriti masurile? Din cauza standardelor diferite, e greu sa nimeresti intotdeauna marimea potrivita.

Aparatul trimite date la aplicația din telefonul smartphone. Aplicatia oferă utilizatorului un ID Xyze, in care vor fi salvate toate masurile necesare cand ne cumparam haine: piept, talie, solduri si asa mai departe. De fiecare data cand veti intra pe un site, aplicația va afișa mărimea voastra în conformitate cu standardele magazinului virtual in care faceti shopping.

ON este o cutie de plastic cu 160 de cm de bandă. Dispozitivul costa in jur de 45 de euro.

Share.