Dispozitive pentru slabit

0

Vrei sa slabesti si nevoie de ajutor? Tehnologia moderna iti sare in ajutor cu dispozitive pentru slabit care ne ajuta sa ne controlam greutatea.

Sportline HydraCoach Intelligent Water Bottle este o sticla inteligenta care este compatibila atat cu iOS, cat si cu Android. Aceasta iti spune exact momentul in care corpul este deshidratat si are nevoie de apa. Dieta echilibrata inseamna si consumarea a 2 litri de apa zilnic pentru a ajuta organismul sa elimine toxinele.

Thermolon Rocks este o tigaie care elimina pe cat posibil grasimile din alimentele pe care le gatesti. Acest lucru este posibil datorita ceramicii din care este confectionata, fara a avea in componenta substante nocive sau cancerigene. Pretul tigaii este de doar 48 de euro.

Fitbit Aria este un dispozitiv care iti masoara procentul de grasime din corp, dar si greutatea. Avand aceste date exacte, iti poti crea propriul program de exercitii, care sa se potriveasca cu organismul tau. Compania a mai lansat mai multe gadgeturi dedicate fitness-ului si scaderii in greutate.

HTC Grip este un tracker inteligent care iti poate calcula si sariturile cu corda. De asemenea, iti masoara bataile inimii in timpul exercitiilor fizice, dar si cantitatea de calorii arse la o sesiune de antrenamente intense.

Nike+SportWatch GPS este un ceas inteligent care este compatibil cu adidasii tai, facand o echipa excelenta pentru a te ajuta sa iti duci la capat ora de fitness. Acesta are optiunile de baza ale unui astfel de gadget, ceea ce inseamna ca iti masoara ritmul cardiac, numarul de pasi, caloriile arse, si altele. Pretul pentru acest dispozitiv este de 149,99 de dolari.

Micoach Pacer este un tracker de la Adidas care iti monitorizeaza orele de sport. Acesta iti urmareste starea de sanatate dar si cate calorii arzi, cat de intens faci exercitiile si ce trebuie sa faci pentru a avea greutatea ideala. Acesta te poate ajuta si cu cateva cunostinte de cardio pentru incepatori. Instructiunile le primesti prin intermediul unor casti.

 

Share.