Dot One iti imprima ADN-ul pe haine!

0

Dot One iti imprima ADN-ul pe haine. Daca exista ceva ce ne face diferiti unii de altii, acela este, cu siguranta, ADN-ul. Faptul ca nu exista doua persoane care sa aiba un ADN 100% identic, ne face sa iesim in evidenta dintre miile de persoane de pe planeta.

Dot One este o companie britanica ce se ocupa cu personalizarea diferitelor materiale si tesaturi. Si cand spunem personalizare, ne referim la faptul ca pot fi imprimate secvente din ADN-ul fiecaruia pe esarfe sau chiar paturi cu care sa te incalzesti in noptile mai friguroase.

Procesul este unul destul de simplu: compania iti trimite un kit pentru recoltarea ADN-ului iar tu nu trebuie decat sa trimiti inapoi ceea ce ai recoltat de pe interiorul obrazului cu ajutorul unei tije care are in capat o bucata de bumbac.

In momentul in care Dot One primeste mostra totul se realizeaza cu ajutorul unui program computerizat care utilizeaza un algoritm ce recunoaste diferitele modele de ADN.

Imprimarea lor pe tesaturi este ceva unic, original iar stiinta apreciaza foarte mult aceasta practica noua. Preturile pentru acest serviciu inedit sunt rezonabile, avand in vedere procedurile avansate folosite.

O esarfa poate ajunge la 450 de dolari, in timp ce un afis de perete te obliga sa scoti din buzunar 205 dolari.

Share.