Dyson Supersonic – este uscatorul de par al momentului!

0

Brandul no 1 in aspiratoare fără sac și ventilatoare fără elice, Dyson, uimeste din nou piata cu un uscător de păr inovator: Dyson Supersonic. Ofera temperatura perfecta pentru coafat, este silentios si, mai ales, este un progres tehnologic real.

Nu e de mirare avand in vedere ca pentru dezvoltarea Dyson Supersonic s-au investit 50 de milioane de lire sterline, s-au folosit 1625 km de par natural pentru 600 de prototipuri si au fost depuse 100 de patente. Un proiect care inseamna 4 ani de munca si peste 100 ingineri implicati.

Screen Shot 2016-09-05 at 7.02.11 PM

Dyson isi doreste sa produca o revolutie în lumea aparatelor mici, de îngrijire personala prin lansarea primului său uscător de păr: Dyson Supersonic. Iar pentru asta, producatorul englez sustine ca uscatorul are 3 puncte forte pe care niciun aparat de pe piata nu le poate depasi.

Dyson Supersonic

Temperatura perfecta. Temperatura corecta a aerului de uscare aparului este poate cea mai importanta functie pe care trebuie sa o indeplineasca un uscator de par. De aceea, Dyson are un senzor care masoara de 20 de ori pe secunda temperatura si transmite aceste informații către un microprocesor care distribuie aerul cald rapid și precis.

IMG_2250

Usor si silentios. Dyson Supersonic este echipat cu motorul Dyson V9, un motor de 8 ori mai rapid ca la uscatoarele traditionale! Motorul este plasat în mânerul dispozitivului, ceea ce pentru utilizator înseamnă două lucruri: este usor de manevrat, si mai ales, silentios. Asta pentru ca V9 este montat pe un suport izolant din cauciuc care reduce semnificativ vibrațiile transmise de motor uscătorului de păr.

Flux de aer puternic și precis. O alta caracteristica forte a Dyson Supersonic este integrarea tehnologiei Air Multiplier. Tehnologia apartine Dyson si a fost implementata si ventilatoarelor fara elice. Ce inseamna Air Multiplier la un uscator de par? Simplu: uscare și coafare perfecte, în timp scurt, 4 niveluri de temperatură, 3 viteze și un buton de aer rece .

Screen Shot 2016-09-05 at 7.02.40 PM

În ceea ce privește accesoriile Dyson Supersonic vine cu:

 • o duză pentru netezire: usucă părul ușor cu fluxul său uniform de aer

concentratorul: sufla cu precizie fluxul de aer ceea ce permite coafarea suvita cu suvita, fara a deranja restul parului

difuzorul: distribuie uniform aerul prevenind incretirea si electrizarea parului

Screen Shot 2016-09-05 at 7.02.32 PM

Dyson va lansa Supersonic in Franța pe 31 august 2016 exclusiv pe site-ul său. Aparatul va costa 399 €.

Share.