Ecovacs Winbot – robotul care curata ferestrele

0

Curatarea ferestrelor este foarte solicitanta, in special daca locuiesti la bloc sau daca ai multe ferestre care trebuie sa fie in permanenta curate. Ecovacs Winbot este robotul care poate face in locul tau aceasta treaba pe care o tot eviti.

Robotul Ecovacs Winbot este cel de care ai nevoie pentru ferestrele inalte sau locurile greu accesibile. In timp ce el isi face treaba cu succes, tu te poti ocupa de alte activitati casnice. De asemenea, curata exteriorul geamurilor, evitand astfel sa te pui in pericol, mai ales daca locuiesti la un etaj superior.

Robotul este alcatuit din doua lavete si o racleta care aduna surplusul de apa. Prima laveta este cea care se imbiba in solutie pentru curatare, iar cea de-a doua este cea uscata, cea care sterge solutia de curatare si usuca suprafata geamurilor. Ecovacs curata orice tip de fereastra, indiferent de grosime. Acesta poate fi folosit si pentru oglinzi sau diferite suprafete de sticla.

Tot ce trebuie sa faci este sa fixezi aparatul pe suprafata pe care o doresti curata si sa apesi butonul de start. Aparatul vine la pachet si cu un cablu de siguranta pentru situatia in care acesta este folosit la inaltime. Lavetele robotului au o putere de absorbtie foarte mare, astfel incat toata murdaria este eliminata, lasandu-ti ferestrele sclipitoare si fara urme.

Robotul are o functie de detectare a dimensiunii suprafetei, pentru a-si stabili de la inceput o ruta de curatare, economisind astfel timp. In momentul in care aparatul este pornit, se formeaza un vid pe suprafata sticlei pentru a-l ajuta la sustinere. Ecovacs este dotat si cu inele duble de absorbtie iar in situatia in care se pierde vidul, robotul va semnaliza acest lucru iar directia de mers va fi schimbata.

Robotul este prevazut si cu un sistem anti-alunecare care reduce numarul de “accidente” ale aparatului. De asemenea, acesta este confectionat dintr-un material moale care nu zgarie ferestrele. Dispozitivul este alcatuit din doua motoare cu putere mare pentru ca murdaria sa fie eliminata complet.

Poti controla miscarile aparatului cu ajutorul unei telecomenzi in timp ce ai o conversatie telefonica sau urmaresti serialul preferat. Un alt avantaj il constituie faptul ca este destul de silentios, emitand un zgomot de doar 55 de decibeli.

Pretul robotului este de aproximativ 400 de dolari.

 

Share.