Egloo, un termostat prietenos cu mediul si accesibil ca pret

0

Egloo are un mod incredibil de placut, eficient si ingenios de a lupta impotriva temperaturilor scazute.

Egloo utilizeaza lumanari de tip pastila pentru a genera caldura suficient de puternica pentru a ridica temperatura unei camere de dimensiuni mari cu 2-3 ° in doar o jumatate de ora. Construit din teracota, acest dispozitiv minunat are doua cupole care capteaza caldura lumanarii intre ele, eliberand-o printr-un orificiu mic aflat in partea superioara. Fara energie electrica, fara baterii, doar o gramada de lumanari, care costa cativa lei pe zi pentru a va face camera calduroasa!

Egloo reuseste sa inlocuiesca un aparat costisitor care consuma multa energie electrica cu o alternativa usor de folosit, construita din materiale naturale. Teracota este o alegere minunata ca material pentru acest dispozitiv. Tot ce aveti nevoie este o pereche de lumanari, iar teracota se ocupa de restul magiei. De fapt, ea continua sa va incalzeasca camera mult timp dupa ce lumanarile au ars!

Si designul lui Egloo primeste note mari. Forma sa, in timp ce este conceputa pentru eficienta, este draguta si arata bine atat in interiorul casei dvs, cat si in exterior. Teracota are un aspect minunat in culoarea sa naturala, dar este disponibila si in variantele colorate mate, sau glazurate.

Egloo este la un pret incredibil de rezonabil si, daca este pastrat, poate tine pentru totdeauna! Il puteti cumpara de aici.

Share.