Inca mai aveti casete pe acasa? Cu ELBOW puteti sa le ascultati!

0

ELBOW este un player portabil de casete audio cum nu am mai vazut pana acum!

In secolul XXI cresterea media digitala ieftina si usor de procurat a facut ca formatele fizice sa fie considerate “depasite”. Totusi, intimitatea tactila pe care o ofera formatele fizice este greu de inlocuit. Poate acesta este motivul revenirii vinilului, precum si a motivatiei din spatele ELBOW.

Caseta audio este un soi de icoana culturala. Prin urmare, creatorii ELBOW au simtit ca aceasta nu trebui sa stea ascunsa in interiorul unui dispozitiv, ci sa fie adusa in prim-planul atentiei utilizatorului.

ELBOW

Expunand caseta cumparatorului, ELBOW ofera o experienta noua de utilizare, permitand ascultatorului sa aprecieze in mod direct miscarea mecanica sau chiar sa intrerupa fortat redarea audio.

Ce remarcam la ELBOW este bratul biaxial. Acesta se roteste in doua directii, miscarea in sus permite introducerea unei casete, in timp ce miscarea laterala permite schimbarea manuala a directiei de redare. Redarea este controlata de o singura roata – rasucirea la stanga fata de poziția initiala activeaza motorul si mareste volumul in timp ce daca intoarceti in directia opusa puteti sa dati fast forward pe caseta.

ELBOW

Playerul este dotat cu plug audio standard de 3,5 mm si un port mini-USB pentru a incarca si transfera audio pe un computer.

ELBOW

De asemenea, un pin suplimentar poate fi folosit pentru a atasa playerul la haine si alte obiecte, transformand caseta intr-un accesoriu unic.

ELBOW

Mai multe detalii aici

Share.