Electrocasnice care nu consuma curent electric !

0

Electrocasnice care nu consuma curent electric? Trebuie sa stii ca poti sa te bucuri de tehnologie fara sa fie nevoie sa utilizezi energie electrica. Exista aparatura ecologica care da aceleasi rezultate, poate chiar mai bune decat dispozitivele traditionale. Unde mai pui ca facturile vor arata 0 lei !!!

Electrocasnice care nu consuma curent electric

Frigiderul Robot Bio este proiectul unui designer rus, Yuriy Dmitriev. Acesta este un aparat foarte subtire, care poate fi plasat vertical, orizontal sau chiar atarnat de tavan. Functionarea sa depinde de utilizarea unei substante gelationase care are rolul de a raci alimentele si bauturile fara a folosi energie electrica. Aceasta substanta este alcatuita dintr-o macromolecula biologica ce absoarbe caldura externa. Bio Robot are dimensiuni relativ reduse, de patru ori mai mici decat cele ale unui frigider normal. Gelul din interior elimina chiar si mirosurile neplacute care se acumuleaza in interior.

Electrocasnice care nu consuma curent electric

Chiar si masina de spalat are o varianta eco. Aceasta functioneaza cu ajutorul unor pedale. Astfel, vei putea sa te mentii si in forma in timp ce speli rufele. Hainele sunt introduse in locasul special creat, adaugi detergentul si incepi sa pedalezi. Cel mai scurt program este de doar 20 de minute. Masina de spalat eco are are o baterie reincarcabila pe care trebuie sa o verifici inainte de fiecare ciclu de spalare.

Electrocasnice care nu consuma curent electric

Pluvia este o turbina capabila sa produca electricitate si apa potabila prin colectarea ploii. Tot ce trebuie sa faci este sa instalezi un sistem de colectare a apei de ploaie pe acoperisul casei tale. Aceasta este directionata catre turbina, care genereaza energia suficienta pentru a te folosi de aparatele electrocasnice din locuinta ta. De asemenea, filtrul de carbon activ incorporat purifica apa, transformand-o in apa potabila.

Electrocasnice care nu consuma curent electric

Computerul care functioneaza fara curent electric poate fi chiar la tine pe birou. Acesta este alimentat de doua panouri solare pentru incarcare continua. Un panou se afla pozitionat in spatele ecranului, iar altul sub tastatura, astfel incat laptopul sa se incarce chiar si atunci cand nu este pornit. Computerul este realizat din policarbonat transparent.

 

Share.