Electrocasnice LG pentru casa ta

0

Potrivit producatorilor de electronice si electrocasnice casa trebuie sa fie superconfortabila cu ajutorul tehnologiilor de ultima ora. LG urmareste sa ofere utilizatorilor sai toate solutiile necesare pentru o casa moderna si “completa”. Iata cateva electrocasnice LG care se potrivesc casei tale.

Bucataria este adevărata inima a casei. Aici găsiți noul frigider LG TOTAL NO FROST din clasa energetică A +++ -20 cu 32% mai eficient și cu 25% mai silențios. Noutatea absoluta este compartimentul special din interiorul usei principale prin care se poate ajunge mai ușor la alimentele și băuturile de baza, ceea ce reduce cu 41% pierderile de aer rece.

electrocasnice LG

În dormitor găsim ”garderoba magica”, a doua generatie de LG Styler, care elimina mirosurile neplacute si improspateaza aerul.

electrocasnice LG

În baie mașina de spălat TurboWash va spala rufele … în timp ce sunteți la telefon. Datorită conectivitatii, orice problema a aparaturii din casa iti va fi adusa la cunostinta de catre smartphone.

electrocasnice LG

Regele din camera de zi este televizorul. LG vine cu noua gamă de televizoare ColorPrime 4K Ultra HD și cu spectaculoasele TV 4K OLED de 55, 65 și 77-inch, ecrane plate sau curbate.

electrocasnice LG

Daca vrei sa faci curat in casa atunci Cord Zero e visul fiecarei gospodine: acest aspirator uimitor iti observă mișcările și te urmează, la o distanță constantă.

electrocasnice LG

Share.