Electrocasnice Miele care nu ar trebui sa lipseasca din bucataria ta!

0

Daca esti fan al produselor de calitate, iata o lista de electrocasnice Miele care nu ar trebui sa lipseasca din orice bucatarie moderna si dotata. 

Cuptorul combinat cu aburi și microunde DGM 6800, singurul din lume de acest tip, este cea mai bună soluție pentru prepararea rapidă a cinei. Cuptorul are încorporată tehnologia de procesare a vaporilor MultiSteam care asigură răspândirea uniformă a aburilor pentru ca preparatele să fie gata în cel mai scurt timp, alimentele păstrându-și nutrienții, culoarea și textura.

Miele

Prepararea mâncărurilor va fi și mai ușoară datorită plitei cu inducție KM 6306 Power Flex de 60 de centimetri. Cu funcția puternică TwinBooster, plita poate încălzi foarte rapid chiar și vasele de gătit de mari dimensiuni. Mai mult decât atât, plita dispune și de funcția de recunoaștere a dimensiunii vasului de gătit. O altă caracteristică importantă este și TouchControl care permite selectarea directă a puterii și a timpului de utilizare pentru fiecare arzător în parte.

miele

Hota DA 3466, tot de 60 de centimetri, are un design minimalist, cu finisaje din inox, potrivită pentru a fi integrată în mobilierul de bucătărie sau pentru a fi amplasată direct pe perete. Are filtre împotriva grăsimii și este extrem de ușor de curățat. DA 3466 are o operare silențioasă, putând fi folosită atât pentru extracție, cât și pentru recircularea aerului.

miele

Vasele murdare adunate după masa nu vor mai fi o problemă cu mașina de spălat vase Knock2Open. Modelul face parte din generația G 6000 și este unic pe piața de profil datorită sistemului revoluționar, bazat pe semnale acustice, de deschidere a ușii fără mâner, prin lovirea ușoară și succesivă a acesteia. Este un produs extrem de util și datorită raftului 3D pentru tacâmuri care permite poziționarea vaselor, indiferent de înălțime, lățime și adâncime.

miele

Din lista de electrocasnice Miele nu poate lipsi combina frigorifică. Modelul KFN 14943 SD EDT/CS este proiectat din materiale de cea mai bună calitate, fiind testat să reziste până la 20 de ani. Are un spațiu mare de depozitare și rafturi din sticlă care sunt foarte ușor de curățat. Combina frigorifică va păstra o temperatură constantă pentru preparatele dumneavoastră.

miele

Miele oferă soluția perfectă pentru păstrarea vinurilor cu răcitorul de vinuri KWT 6381 SG. Acesta are o capacitate de 505 litri, iar utilizatorii pot selecta temperatura dorită cu ajutorul butoanelor tactile TouchControl. KWT 6381 SG are trei zone de temperatură cu posibilitate de setare individuală și 13 niveluri de amplasare a vinurilor.

miele

 

 

Share.